Teletubbiesi kriju strašnu tajnu o lezbijskom seksu i napaljenim zečevima, a bili su nam tako slatki za gledanje

Šokantno!
Teletubbiesi kriju strašnu tajnu o lezbijskom seksu i napaljenim zečevima, a bili su nam tako slatki za gledanje
Sjećate se kako su nam Teletubbiesi bili slatki, naročito su ih voljela djeca koja su zajedno s njima plesala gledajući ih svakodnevno na malim ekranima?

Sjećate se kako su nam Teletubbiesi bili slatki, naročito su ih voljela djeca koja su zajedno s njima plesala gledajući ih svakodnevno na malim ekranima?

No, prije nego vas uhvati nostalgija, treba da znate da se iza ove emisije za djecu krije istina koja je mnoge zaprepastila.

 "Buzzfeed" piše kako su Tinky Winky, ljubičasti Teletubbies, visok je tri metra, a najmanja, crvena Po, visoka je gotovo dva metra, odnosno 198 centimetara.
Kostimi u kojima su bili glumci teže čak 15 kilograma, a na snimanjima im je prijetila opasnost od gušenja jer su mogli disati samo na jednu malenu rupicu.

Sjećate se kako su u Teletubbiesima posvuda po setu uvijek skakutali zečevi?

E, da bi ti zečevi bili proporcionalni ogromnim kostimima koje su nosili glumci, produkcija je ‘zaposlila’ najveću vrstu zečeva koji su, navodno, mogo vremena provodili razmnožavajući se na setu. Mnoge su se scene morale snimati zbog napaljenih zečeva, piše Telegraph.
Tinky Winky je najkontroverzniji Teletubbies – zbog ljubičaste boje, antene u obliku trokuta i crvene ručne torbice, ovaj je lik ‘optužen’ za promicanje homoseksualnosti kod djece.


Glumica koja je tumačila Po, Pui Fan Lee, je 2001. godine za Channel 4 glumila u seriji Metrosexuality, a pojavljuje se i u sceni žestokog lezbijskog seksa.

Ne propustite