Nema dokaza da je jela izmet: Nastavljeno suđeno monstrumu koji je zvjerski mučio svoju suprugu

Region
Nema dokaza da je jela izmet: Nastavljeno suđeno monstrumu koji je zvjerski mučio svoju suprugu
U nastavku suđenja Ahmetu Marinkoviću (42), optuženom da je zvjerski mučio i unakazio nevjenčanu suprugu Mariju Ferizović (21) u beogradskom naselju Kaluđerica, juče je u Drugom osnovnom sudu svjedočio vještak Zoran Stojković.

U nastavku suđenja Ahmetu Marinkoviću (42), optuženom da je zvjerski mučio i unakazio nevjenčanu suprugu Mariju Ferizović (21) u beogradskom naselju Kaluđerica, juče je u Drugom osnovnom sudu svjedočio vještak Zoran Stojković.
On je, na osnovu medicinske dokumentacije, potvrdio da je Ferizovićeva zadobila brojne teške povrede, ali da nema dokaza da je pojela izmet, jer bi u tom slučaju dobila hepatitis.
Nije testirana
Ipak, Stojković nije isključio da se to desilo.

- Osoba koja jede izmet u startu bi bila inficirana hepatitisom A, odnosno žuticom, za šta u ovom slučaju nije bilo dokaza, pošto Ferizovićevoj nisu rađene analize na tu bolest. Ko oboli od hepatitisa, uglavnom požuti i ima mučninu. To što je ona rekla da je povraćala neposredno pošto je pojela izmet, nema veze sa hepatitisom. Simptomi se javljaju poslije tri-četiri dana - objasnio je doktor Stojković.

Prema njegovim riječima, takođe nema podataka koji govore da joj je Ahmet zabio ekser u koljeno, pa ga izvlačio kliještima, kako je ispričala Marija, niti je moglo da se zaključi da je bilo nasilnog analnog seksa:
- Bili su joj polomljeni nos i vilica, imala je opekotine po čelu i obrazu, 23 ubodne rane po tijelu, podlive, oguljotine... Sve te povrede nastale su udarcima rukama, nogama i metalnim predmetima.
Sudija je potom izdala nalog policiji da obavi vještačenje Marinkovićevog mobilnog telefona, pošto je Marija tvrdila da ju je on snimao u trenucima kad ju je tjerao da jede izmet.

Ovo rijetko brutalno porodično nasilje, koje je šokiralo javnost, odigralo se krajem septembra prošle godine u iznajmljenom stanu u naselju Kaluđerica, naočigled njihovo troje djece.
Ferizovićeva se 10. februara, po prvi put od torture, susrela sa bivšim suprugom u sudnici i tada je sa teškom mukom ponovila šta joj je sve radio:

- Tražio je od mene da priznam da sam ga prevarila sa sinom stanodavca, što sam morala iz straha. Potom me izudarao šipkom od usisivača, ubadao me makazama i daskom od kreveta sa ekserima, ošišao me makazama i obrijao mi glavu, obrve i trepavice. Sjekao me užarenim žiletom i pekao cigaretom i nekim metalom...
Negirao mučenje

Vrhunac iživljavanja uslijedio je kada ju je natjerao da kašikom pojede izmet iz bebine pelene, nakon čega ju je prisilio na seksualni odnos! Poslije svega - pomokrio se po njoj! Za sve to vrijeme deca su bila u drugoj prostoriji.
- Sljedeći dan me natjerao da pojedem kašikom i njegov izmet, što je snimio telefonom. Pritom je sve vrijeme govorio: "Sad si pojela govno, kurvo!" Metalni užareni dio iz kompjutera mi je utisnuo na čelo i napravio opekotinu "da me uvijek podsjeća na njega kad se vidim u ogledalu i da nikad ne pomislim na drugog" - plačući je ispričala Marija.

Nasilnik je, međutim, bez trunke kajanja i strijeljajući je pogledom, ostao dosledan tvrdnjama da se ona sama povrijedila!

(informer.rs)

Ne propustite