Mustafa Nadarević: Sretan sam što još mogu hodati, ne dam se

Kultura
Mustafa Nadarević: Sretan sam što još mogu hodati, ne dam se
Legendarni glumac Mustafa Nadarević (74) otkrio je kako mu je humoristična serija 'Lud, zbunjen, normalan' već pomalo dosadila.

Legendarni glumac Mustafa Nadarević (74) otkrio je u intervjuu za Dnevni avaz kako mu je humoristična serija 'Lud, zbunjen, normalan' već pomalo dosadila.

- Iskreno, prvi sam prestao raditi tu seriju, jer više ne mogu, i mnogo je devet godina, čovjek se umori. Dosadi stalno biti na setovima i snimati. Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to - zaključio je Nadarević.

Njegov dugogodišnji prijatelj Antun Vrdoljak (85) angažirao ga je na filmu 'General'. Pristao je raditi s njim jer mu je redatelj otkrio kako je ovo njegov posljednji projekt.

- Zbog predstave 'Sjajni momci' u kojoj igram ne mogu stići na snimanja pa mi oni prilagode neke scene kako bih mogao doći i odraditi svoj dio posla. Vrdoljak me je kupio kada je rekao da mu je ovo posljednji posao, iako mu ne vjerujem, jer je žilav i jak, ne predaje se lako - rekao je.

Nadarević svoje probleme sa srcem pripisuje godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprječavaju u aktivnostima.

- Sretan sam što mogu hodati, borim se da pobijedim bolest, ne dam na sebe - kaže i dodaje 'Vodim se onom: 'Mnogo je bolje raditi nego ne raditi'.

mustafa-2

Ne propustite