Sin tajkuna divljao u Porscheu i zabio se u parkirani auto, ubio sebe i još troje ljudi

Svijet
Sin tajkuna divljao u Porscheu i zabio se u parkirani auto, ubio sebe i još troje ljudi
Četvero ljudi, uključujući majku i dijete, poginulo je u ogromnoj eksploziji kada je sin milijunaša izgubio kontrolu nad Porscheom i velikom brzinom se zabio u parkirani auto, prenosi The Sun.

Četvero  ljudi, uključujući majku i dijete, poginulo je u ogromnoj eksploziji kada je sin milijunaša izgubio kontrolu nad Porscheom i velikom brzinom se zabio u parkirani auto, prenosi The Sun.

Velika snaga sudara uzrokovala je eksploziju pokraj autoceste između Atene i grada Delphija.

Vozač Porschea Iorgos Vakakis i njegov prijatelj poginuli su na licu mjesta, kao i 33-godišnja žena i njezino malo dijete, koji su bili u parkiranoj Hondi Civic.


Otac gledao kako mu vatra guta ženu i dijete

Suprug poginule legalno je zaustavio auto na parkirnom mjestu pokraj zaustavne trake kako bi otišao na wc na benzinskoj pumpi.

Vidio je kako se Porsche zabija u njegov auto te istrčao van vičući te zatekao obitelj mrtvu u plamenovima.

Pokušao je, ali im nije uspio pomoći te je unatoč šoku uspio pozvati policiju i vatrogasce.

"Ovo je prestrašno. Obitelj je čekala na parkiralištu. Nisu čak bili ni u zaustavnoj traci", izjavio je prolaznik,prenosi Index.

Obitelj grčkog tajkuna bez komentara

Vakakis je bio sin grčkog milijunaša Apostolosa Vakakisa, vlasnika lanca supermarketa Jumbo.

Strahoviti incident snimile su nadzorne kamere i snimka je brzo proširena društvenim mrežama. Prikazuje kako Vakakis gubi kontrolu nad vozilom i udara Porsche tolikom snagom da se oba vozila zabijaju u zgradu te eksplodiraju.

Vakakis je trebao preuzeti očevo carstvo od više od 80 trgovina diljem svijeta. U 2015. godišnji prihod Jumbo trgovina bio je 666 milijuna funti.

Nitko iz obitelji Vakakis još nije komentirao nesreću.

Ne propustite