NALAZI POTVRDILI, DOKTORI NISU VJEROVALI: Uspjela je izliječiti rak u četvrtoj fazi bez kemoterapije i to pomoću OVE JEFTINE NAMIRNICE!

Praktična žena
NALAZI POTVRDILI, DOKTORI NISU VJEROVALI: Uspjela je  izliječiti rak u četvrtoj fazi bez kemoterapije i to pomoću OVE JEFTINE NAMIRNICE!
Ann Cameron je uspjela izliječiti rak u četvrtoj fazi samo sokom od mrkve, bez kemoterapije, zračenja i promjena u prehrani.

Ann Cameron je uspjela izliječiti rak u četvrtoj fazi samo sokom od mrkve, bez kemoterapije, zračenja i promjena u prehrani.

Nakon operacije raka debelog crijeva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti.

Preporučili su joj kemoterapiju, bez obzira što joj nije mogla produžiti život. Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode liječenje, naišla je i na podatak o Ralphu Cole, koji je izliječio svoj rak sokom od mrkve, u količini od cca. 2 kg mrkve dnevno. Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a usto je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu.

Dakle, jedina promjena u njenom životu je bio taj sok od mrkve. U januaru 2013., nakon osam sedmica svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali rasti, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U martu 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju.

U julu 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni kancerogeni čvorovi su se vratili u normalu. Nakon osam mjeseci ispijanja soka od mrkve, rak je u potpunosti nestao. Njenu priču prenijeli su svi svjetski mediji, no ona nije jedini primjer, ima ih mnoštvo.

Kod liječenja kancerogenih oboljenja pučka medicina savjetuje svim oboljelima od raka čak i u ubrzanom stepenu bolesti da se podvrgnu kuri mrkvom i hrane se njenim sokom, tokom dana pije se do 1,5 litre soka od mrkve.

Najbolje i najprirodnije ljekovito djelovanje u preventivi karcinoma je dakako i sok mrkve koji uzimamo redovito svaki dan u količini od 1dl.

A kako koristiti mrkvu kod različitih bolesti otkrijte u nastavku...

------>

Ne propustite