Medicinske sestre snimljene kako lumpuju i igraju kolo kod pacijenata koji se bore za život na intenzivnoj njezi (VIDEO)

Svijet
Medicinske sestre snimljene kako lumpuju i igraju kolo kod pacijenata koji se bore za život na intenzivnoj njezi (VIDEO)
Medicinske sestre sa odjeljenja intenzivne nege snimljene su kako se smiju, igraju i šale pored teško bolesnih pacijenata.


Šokantan snimak pokazuje žene kako izvode ples uz narodnu muziku, dok se ljudi u krevetima pored njih bore za život. Sestre se smiju i pjevaju dok plešu sa širom raširenim rukama, prenosi Miror.

U jednom trenutku, jedna sestra prekida da energično mrda kukovima da bi pogledala pacijenta, da bi se potom ponovo vratila da igra. Snimak je napravljen u jednoj privatnoj bolnici u Antaliji na jugozapadu Turske. Star je tri godine, a na sajt ga je postavio jedan nazadovoljni bivši radnik bolnice.

Vlasnik Husein Sari kaže da je osoblje dobilo obavještenja da napuste svoja radna mjesta kada je video prvi put dospio u javnost.

– Njihovi ugovori su odmah prekinuti – rekao je on.

Istakao je da ovakvo neprikladno ponašanje nikada neće biti tolerisano i dodao je da je direkcija za zdravlje obavještena o svemu.

Dodao je da ova bolnica ima 580 profesionalno zaposlenih zdravstvenih radnka i da imaju najbolje opremljenu intenzivnu negu u Antaliji.

Pogledajte video:

 

Ne propustite