PRIJE NEGO JE ISTUKAO: Procurila ŠOKANTNA SMS prepiska Dabovićke i bivšeg: "Ološu, vidjet ćeš prekosutra!"

Show
PRIJE NEGO JE ISTUKAO: Procurila  ŠOKANTNA  SMS prepiska Dabovićke i bivšeg: "Ološu, vidjet ćeš prekosutra!"
Nakon optužbi da ju je pretukao Milica Dabović ispričala je da joj Šime Šiklić Simon duguje novac, sada su objavljene poruke koju mu je slala prije nego što ju kako ona tvrdi nasrnuo na nju i davio je.

Nakon optužbi da ju je pretukao Milica Dabović ispričala je da joj Šime Šiklić Simon duguje novac, sada su objavljene poruke koju mu je slala prije nego što ju kako ona tvrdi nasrnuo na  nju i davio je.

Portal "Pulsonline" došao je u posed prepiske između Milice i Simona u kojoj mu ona traži da joj vrati novac koji mu je pozajmila dok su se zabavljali. 

"Gadiš mi se ološu. Daj mi pare i nestani. Marš iz države, ništa nisi uradio. Pih, gadiš mi se, alo! Izlaziš sinoć, lažeš me. Ne obraćaj mi se. Sutra sam ti rekla pare, našoj ljubavi je kraj." - poslala je Milica bivšem, a on joj je odgovorio:

"Ne s*ri bre!"

Potom je Milica nastavila:

"Ološu, ološu, ološu. Ljigavštino! Videćeš prekosutra naslovne strane." - odbrusila mu je.

"Kakve?" - upitao se Šiklić.

"Zapamtićeš me dok si živ. Jedino ćeš moju tetovažu nositi do kraja života, a ja od sutra tvoju neću imati." - uslijedila je nova poruka Dabovićke na koju je Šime samo napisao:

"Dobro!"

"Zbogom ološu!"

"Meni ne smeta."

"Do dva imaš fore sutra." - nastavila je da podsjeća Milica za pare.

"Važi. Na sajmu sam je pozdravio tad nisi haos pravila. Ne gubi se, umiri glavu." - smirivao ju je Šiklić.

"I novinari su ovde, moja je glava mirna. Gde ćeš mi ostaviti novac." - upitala je Milica na kraju prepiske koja je objavljena.

 

Ne propustite