Zbog bizarne seksualne igre, odrubila momku glavu brusilicom!

Šokantno!
Zbog bizarne seksualne igre, odrubila momku  glavu brusilicom!
Njemačka javnost je posljednjih dana zaokupirana nevjerovatnim slučajem ubistva pomoću brusilice. Možda ovakav način ubistva i ne bi bio pretjerano neobičan da se nije dogodio tokom bizarne seksualne igrice.

Njemačka javnost je posljednjih dana zaokupirana nevjerovatnim slučajem ubistva pomoću brusilice. Možda ovakav način ubistva i ne bi bio pretjerano neobičan da se nije dogodio tokom bizarne seksualne igrice.

Nemica Gabriel P. (32) iz , ubila je svog ljubavnika još 2008. godine, ali slučaj je otkriven tek prošle godine nakon što je policija iz obližnjeg vrta iskopala tijelo nesrećnog Aleksa H. Da horor bude još gori – Aleks je bio bez glave. Djevojka mu je odrubila glavu brusilicom, piše “Daily Telegraph”.

Gabriel P. je priznala ubistvo, ali tvrdi da je bila očajna u tom trenutku i da je to napravila u afektu. Na sudu je ispričala kako je godinama bila žrtva degradirajućih seksualnih igrica, i da ju je dečko iskorišćavao i ponižavao.

– U Aleksu su zapravo bile dvije osobe. U jednu sam se zaljubila, a druga je bila seksualni monstrum – rekla je Gabriel.

U jednom trenutku Gabriel je izbacila Aleksa iz kuće, ali nakon par mjeseci se sažalila nad njim i pozvala ga nazad.

Par se zatvorio u spavaću sobu i krenula je bizarna seksualna igra. Aleks je na glavu stavio masku za ronjenje koja je bila prelepljena trakom za izolaciju. Zamolio je Gabriel da ga zaveže za krevet.

Stvar se vrlo brzo ozbiljno zahuktala, ali problem u cijeloj priči je da se soba u tom trenutku renovirala i oko njih je sve bilo puno alata. I, naravno, u trenutku totalne ekstaze Gabriel je uzela prvo što joj je došlo pod ruku i krenula u akciju. Na nesreću ljubavnika, bila je to brusilica. Prošla je s njom po Aleksovim grudima i na mjestu ga ubila.

Aleksova smrt je bila je samo okidač da počne masakriranje. Gabriel je zatim, iz nejasnih razloga, odlučila momku odrubiti glavu.

Kada je sve to napravila zamotala je dijelove tijela u čaršave i ostavila ih u sobi. Vratila se tek nakon šest mjeseci na mjesto masakra, uzela ostatke i zakopala ih u dvorište.

U operaciji prebacivanja i zakopavanja tijela učestvovao je i novi Gabrielin momak Kristian K. On je već u zatvoru. Osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zbog zataškivanja.

Aleksovi roditelji su punih osam godina bili u uvjerenju da je njihov sin pobjegao u Rumuniju s novom djevojkom. Međutim, kad je čula cijelu priču, njegova majka je rekla da se ubistvo nije dogodilo slučajno, piše telegraf,

– Gabi laže! Pogledala sam je u oči i shvatila – ta žena je čudovište! – rekla je Aleksova majka.

 

Ne propustite