Usred svađe izgovorio je 3 riječi: Zato se skidala samo za njega! (VIDEO)

Show
Usred svađe izgovorio je 3 riječi: Zato se skidala samo za njega! (VIDEO)
Gledaoci najluđeg rijalitija, "Parovi", posljednjih dana bili su zaokupljeni pobunom takmičara i kaznama produkcije, ali to ne znači da nije bilo i seksi momenata.

Gledaoci najluđeg rijalitija, "Parovi", posljednjih dana bili su zaokupljeni pobunom takmičara i kaznama produkcije, ali to ne znači da nije bilo i seksi momenata. Jedan se dogodio sasvim neočekivano, a proizišao je, vjerovali ili ne, iz svađe dvoje takmičara.

Mirjana Praizović i Dejan Stanković Kralj žestoko su se raspravljali, razmjenjujući teške riječi, a on je rekao da ne želi da priča sa osobom koja se samopovređivala. Praizovićeva je, međutim, bila uporna i pratila ga je do kuhinje, ne prestajući verbalno da ga napada.


- Ljudi ti se smeju, čarape su ti se zalepile za cipele! Nisi prao noge 10 dana! Sve smrdi - govorila je ona, a Stanković joj je u jednom trenutku odbrusio rekavši: "Skini mi se!"

Mirjana se pravila da je bukvalno shvatila njegove riječi, te je počela da diže majicu i da spušta pantalone, ponavljajući: "Želiš da ti se skinem? Je l' želiš? Ovde, usred kuhinje da ti se skinem gola?


Muški dio publike napeto je posmatrao da li će Mirjana ići do kraja, a kako se sve završilo, pogledajte u videu:

 

Ne propustite