Roditelji sve znali: Ispovijest žene koju je brat silovao kad je imala samo 6 godina potresla cijeli region (VIDEO)

Region
 Roditelji sve znali: Ispovijest žene koju je brat silovao kad je imala samo 6 godina potresla cijeli  region (VIDEO)
Tema Jutarnjeg programa TV Pink bila je incest, a tim povodom gostovao je i advokat, koji je objasnio pojam incesta i situacije kada je to djelo krivično, a kada ne.

Tema Jutarnjeg programa TV Pink bila je incest, a tim povodom gostovao je i advokat, koji je objasnio pojam incesta i situacije kada je to djelo krivično, a kada ne.

Ova tema inače izaziva mnoge kontroverze, ali za gledaoce posebno je uznemirujuće bilo svjedočenje gledateljke koja je ispričala svoje strašno iskustvo iz ranog djetinjstva.

- Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo šest godina. Danas imam 36 godina i još živim s tim. To mi je upropastilo život - ispričala je jutros gledateljka jedne beogradske televizije jecajući u programu uživo i dodala da su njeni roditelji sve vrijeme znali za to.

- Znali su sve, ali su šutjeli. Željeli su da ga zaštite. Rođeni brat... Ja sam bila dijete i nisam znala šta da radim. Roditelji su danas mrtvi, ali ja nastavaljam da živim sa tim. I dalje snosim posljedice. Ja sam kriva, ja zračim negativnom energijom... Muž me je ostavio kada je saznao za ovo... Duša me boli najviše, njoj ne može da pomogne ništa... Izvinite, hvala vam što ste me saslušali... - ispričala je nesrećna gledateljka otkrivajući da redovno posjećuje psihologa ali da joj od toga nije bolje jer joj samo daju lijekove.

Ona je svoju ispovest podijelila s gledaocima kroz suze i jedva čujnim glasom.

Njen razlog da se uključi u program bio je sljedeći - željela je da pošalje važnu poruku svim ženama da ne treba da šute i trpe ukoliko su u slučnoj situaciji.

- Želim da kažem ženama da ništa ne trpe. Ne želim da niko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu da sa svima podijelim ono kroz šta sam prošla - dodala je.

Poslušajte njenu ispovijest od 9:00

 

(EPK)

Ne propustite