VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Aca Lukas odlazi, a umjesto njega stiže ova kontroverzna pjevačica! (FOTO)

Show
VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Aca Lukas odlazi, a umjesto njega stiže ova kontroverzna pjevačica! (FOTO)
Aca Lukas odlazi na veliku turneju po Balkanu, a na kojoj će se zadržati mjesec dana. Na njegovo mjesto u "Zvezdama Granda" dolazi pjevačica koja je poznata po svom hitu “Bela ciganka”. Radi se o Stojanki Novaković Stoji, koja će ubrzo zauzeti Acinu fotelju u studiju "Granda". Stoja je prije pet godina napustila “Grand”, izdala je CD za “BN mjuzik”, i to zbog navodnog nezadovoljstva tretmanom u “Grandu”. Međutim, nakon izvjesnog vremena Saši Popoviću ponudila je da nove pjesme izda za njegovu produkcijsku kuću. Navodno, on je to tada odbio, ali njih dvoje su, čini se, pronašli zajednički jezik pa se Stoja vraća na velika vrata.

Aca Lukas odlazi na veliku turneju po Balkanu, a na kojoj će se zadržati mjesec dana. Na njegovo mjesto u "Zvezdama Granda" dolazi pjevačica koja je poznata po svom hitu “Bela ciganka”.

Radi se o Stojanki Novaković Stoji, koja će ubrzo zauzeti Acinu fotelju u studiju "Granda".

stoja1

Stoja je prije pet godina napustila “Grand”, izdala je CD za “BN mjuzik”, i to zbog navodnog nezadovoljstva tretmanom u “Grandu”. Međutim, nakon izvjesnog vremena Saši Popoviću ponudila je da nove pjesme izda za njegovu produkcijsku kuću. Navodno, on je to tada odbio, ali njih dvoje su, čini se, pronašli zajednički jezik pa se Stoja vraća na velika vrata, piše "Telegraf".

Ostaje pitanje kako će se Stoja snaći sa već uhodanim članovima žirija.

 

 

Ne propustite