Od stravične torture zaostala u razvoju : Jezivi detalji seksualnog zlostavljanja djevojčice koju su podvodili roditelji

Region
Od stravične torture zaostala u razvoju : Jezivi detalji seksualnog zlostavljanja djevojčice koju su podvodili roditelji
Mještani Smederevske Palanke i juče su u šoku pričali o stravičnom seksualnom zlostavljanju djevojčice M. M., koju su od njene 13. do 15. godine podvodili roditelji Ivan M. (45) i Tanja M. (37)!

Mještani Smederevske Palanke i juče su u šoku pričali o stravičnom seksualnom zlostavljanju djevojčice M. M., koju su od njene 13. do 15. godine podvodili roditelji Ivan M. (45) i Tanja M. (37)! Roditelji monstrumi podvodili su svoje dijete u njihovoj trošnoj kući u Smederevskoj Palanci, ali i ispod Plavog mosta u Beogradu, a sve kako bi platili kafanske dugove!
Od stravičnog zlostavljanja nesrećna djevojčica je mucala i blago je zaostala u razvoju!
Mještani ulice u kojoj je ova porodica živjela do prije godinu dana tvrde da nisu znali šta se dešava sa djevojčicom dok cela priča nije osvanula juče u medijima.
- Kad sam čuo, bio sam šokiran, iako smo svi znali da je riječ o problematičnoj porodici. Nisam mogao da vjerujem da otac to može da radi svom djetetu. Nekad bi ta djevojčica došla do naše ograde i zvala moju ženu. Tražila bi jedno parče hljeba, jer ceo dan ništa nije jela. Moja žena joj je pomagala koliko je mogla, okupala bi je, ali nije nam palo na pamet da je roditelji podvode - priča u nevjerici jedan od najbližih komšija.

Supružnici iz pakla su, inače, živjeli u porodičnoj kući Tanjinih roditelja. Komšije kažu da je to nekad bilo ugledno domaćinstvo, ali je posle njihove smrti propalo. Više od godinu dana Tanja i Ivan ne žive tu i od tada ih, navode, niko nije vidio.
- Oni su odavno nestali odavdje. Prije više od godinu dana im je isključena struja, poslije toga su otišli. Razdvojili su se. Majka je živjela sa nekom drugom ženom u gradu, a on valjda sa ćerkom. A gdje su bili, to niko ne zna. Sretali smo ih po gradu povremeno. Djevojčicu nismo vidjeli više od šest mjeseci. Čuli smo da je njen otac otišao u Beograd - kaže mještanin ove ulice.

Ipak, svi u ovom kraju znali su da je Ivan bio sklon kriminalu.
- Da vi znate kakva je to kuća nekad bila, ovo je sad ruglo. To su sve oni uništili. On je čak rušio i zidove, plafone, izvlačio gvožđe i prodavao ga. Pljačkao je, krao, upadao u kuće i ljudima iz ulice... Bio je u zatvoru, i on i njen rođeni brat - navode komšije.
Svjedoče da su oboje bili bez posla, ali su uredno dobijali dječji dodatak. Ivan bi ponekad pomagao ljudima iz ulice oko nekih radova, pa bi to naplatio.
Zlostavljana djevojčica je, kažu, imala govornu manu. Ponavljala je razrede u školi, pa nisu sigurni ni da je uopšte završila osnovnu.
Podsjetimo, slučaj nezapamćenog zlostavljanja izašao je na vidjelo sasvim slučajno krajem prošle godine. Nesrećna M. M. zadesila se u kući koju su posjetili radnici Centra za socijalni rad. Oni su odmah posumnjali da sa djevojčicom nešto nije u redu i ona im se postepeno povjerila i ispričala šta je sve preživjela.
Policija je ubrzo uhapsila Ivana i Tanju, ali i još četvoricu monstruma koji su koristili seksualne usluge ove djevojčice, nakon čega im je određen pritvor. Djevojčica je u međuvremenu smještena u hraniteljsku porodicu.

(infrmer.rs) 

Ne propustite