Jelena Krunić se isjekla odveli je u psihijatrijsku kliniku!

Show
Jelena Krunić se isjekla odveli je u psihijatrijsku kliniku!
Nakon što je pobijesnila na svog dečka Dakija Savića, koji je više ne podržava i vrši pritisak na nju da izađe iz rijalitija, Jelena Krunić je bila na ivici nervnog sloma, a sinoć je pokazala gledaocima povrijeđenu ruku.

Nakon što je pobijesnila na svog dečka Dakija Savića, koji je više ne podržava i vrši pritisak na nju da izađe iz rijalitija, Jelena Krunić je bila na ivici nervnog sloma, a sinoć je pokazala gledaocima povrijeđenu ruku. Jelena se pred gledaocima skinula i pokazala zavijenu ruku, čime je navela mnoge da misle da je pokušala da presiječe vene.
 
 
– Juče mi nije bio nimalo dobar dan. Samo bih ljudima pokazala ovo. To nisam smjela da uradim - rekla je Krunićeva.
 
– Danijele, ja te volim, a ti veruj kome hoćeš. Ja ne mogu da izađem odavde i glupo je da govoriš da biram tebe ili rijaliti. Mama, izvini za sve što sam rekla, a što si znala. Jedino bih se izvinila ocu što pola stvari nije znao, ali svi znate zašto sam ja ovdje ušla. Da je neko imao da mi izvadi 30 ili 50 hiljada eura, rado bih odbila ovaj rijaliti. Ako mene ljudi napolju osuđuju zbog toga i zbog ovoga što sam jučer sebi pokušala da uradim, neka me u nedjelju izbace – završila je Jelena.
 
– Imam 30 godina i ni zbog koga više neću da dižem ruku na sebe, pa ni zbog roditelja. To sam radila uvijek kada sam imala emotivne krize, to sam rekla i na poligrafu. Mislim da je mnogo loš primjer što ovo pokazujem ovdje - zaključila je klaberka, koja se navodno povrijedila kada je u naletu bijesa razbila lampu.
 
Naime, ona se ponovo rasplakala i rukom udarila u lampu koja je bila iznad kreveta, lampa se razbila u paramparčad, a Jelena Krunić se posjekla. Odmah je odvezena dežurnom ljekaru, a s obzirom da je ranije pokazivala znake depresije i anksioznosti, zbog čega pije i terapiju, kao i zbog napetosti u kojoj se našla kad joj je saopšteno  da će je ostaviti dečko sa kojim je planirala budućnost, preporuka je bila da je pregleda psihijatar.
 
Jelenu Krunić su pregledali psihijatri ``Laze Lazarević``, sa kojima Hepi televizija sarađuje i čiji stručnjaci uredno kontrolišu psihičko stanje takmičara “Parova”. Krunićka je sve vrijeme negirala suicidne ideje, objasnila da se povrijedila u nalijetu bijesa, poslije čega joj je propisano mirovanje i odmor.
 
Uveče se, međutim, pojavila u programu, kad ju je pozvao dečko, koji joj je rekao da je podržava i da je neće ostaviti.

 


(Telegraf/Srbija Danas)

Ne propustite