Unfriend Notify for Facebook

Od sad možete znati ko vas je obrisao sa Facebooka!

Objavljeno:01.11.2014 - 22:07
A A A Times Arial

Koliko puta Vam se desilo da se sjetite neke osobe i krenete da je tražite među prijateljima a nje nema?

Zatim krenete da kucate ime te osobe u pretraži i kad dođete na zid, shvatite da više niste prijatelji. 

Onda počnete da se pitate ko li Vas je još obrisao!

Sada imate opciju da uvijek budete u toku da li ste izgubili nekog prijatelja, tj. da li Vas je neko obrisao.

Da li Vas je neko izbacio sa liste prijatelja možete provjeriti na veoma jednostavan način, uz pomoć dodatka za Chrome ili Firefox.

Dodatak se zove "Unfriend Notify for Facebook". Nakon instalacije odete u listu prijatelja (Friends ikonica u gornjem desnom uglu kod Pretrage ili preko "Friends” taba), i tamo biste trebali naći novu opciju "Lost Friends”, u okviru koje biste trebali vidjeti slike i imena onih koji su vas izbrisali! 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: