Jelenin dečko se javio u "Parove", a kad je OVO rekao, ona je IZJURILA IZ EMISIJE!

Show
Jelenin dečko se javio u "Parove", a  kad je OVO rekao, ona je IZJURILA IZ EMISIJE!
Drama vezana za Jelenu Krunić i njenog dečka Dakija, još je više produbljena kada se on javio u emisiju i popričao sa njom.

Drama vezana za Jelenu Krunić i njenog dečka Dakija, još je više produbljena kada se on javio u emisiju i popričao sa njom.

"Biću iskren i reći ću ti kako jeste. Kao prvo, poligraf nije bio problem, 90% toga sam znao. Ne osuđujem te ni zbog čega, znam da si kroz gore prolazila. Imam i ja prošlost svoju. Koliko god da se ovde piše i komentariše, ništa od toga ja ne slušam, niti mi smeta. Jedan jedini poziv me je malo pomerio s puta, ti znaš o kome se radi. A u tvoju ljubav nikada nisam sumnjao."- rekao je Daki.

No, ove riječi je nisu umirile, već upravo suprutno:

"Što tražiš neke rupe u odnosu sa tobom? Zašto proveravaš ko me dovezao, ko me odvezao? Zašto me ponižavaš pred nekim ko me poznaje deset godina? Bolje da se ne čujemo, neka se smire strasti. Zašto si uzeo odmor od deset dana? Jel' to poverenje? Zašto me proveravaš? Kako da budeš sutra moj muž, otac mog deteta? Neću da te slušam, neću." - vikala je Krunićeva, a potom je napustila emisiju.

 

Ne propustite