Bivši zet došao je sa cvijećem, pa mi iskasapio ćerku!

Region
Bivši zet došao je sa cvijećem, pa mi iskasapio ćerku!
Bivši zet Miloš Čodanović nožem je ubadao Moniku na moje oči.

Bivši zet Miloš Čodanović nožem je ubadao Moniku na moje oči. Očajnički sam ga vukla za kaput pokušavajući da spasem ćerku, ali uzalud, priča Julijana


Moj bivši zet Miloš Čodanović (28) u utorak je sa cvijećem ušao u našu kuću, moja ćerka Monika mu je skuhala kafu. Onda je iznenada zgrabio nož i počeo besomučno da je ubada po tijelu. Očajnički sam pokušavala da je spasem, vukla sam ga za kaput, ali uzalud. Iskasapio mi je ćerku na moje oči, priča očajna Julijana Ikotić, majka svirepo ubijene Monike (43) iz Subotice.
Julijana priča da je iza Monike ostalo dvoje djece, od 17 i 19 godina, iz njenog prvog braka. Monika je sa Milošem bila u braku tri godine, a onda su se rastali.

- Ne mogu da izbrišem slike iz glave kako je Miloš u kuhinji skočio i zgrabio nož dok ga je Monika služila kafom. Sve se desilo u trenu... Na moje oči mi je kasapio dete... Snažniji je od mene, ali nekom nadljudskom snagom sam ga uhvatila za kaput s leđa i vukla unazad pokušavajući da mu otmem nož. Ali nisam uspela da spasem dete... Gurao me je nazad uza zid, kao da će i mene ubiti. Našla sam se ispred noža i zasekao mi je prst - pokazuje majka Julija.

Ona kaže da se nekako otrgla od ubice i istrčala iz kuhinje u predsoblje. Pozvala je telefonom Hitnu pomoć, koja je brzo stigla u njihovu kuću u Ulici Stevana Sremca.

Dva dana pre tragedije Miloš Čodanović je na Facebooku objavio sliku sa večanja i nekoliko oproštajnih rečenica: "Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja, neću biti sa vama više, samo da bude srećna Monika Ikotić. Zbogom... Molim najbolje drugare da ne puste suzu na mom grobu, pesmom da me isprate". 


- Ubrzo posle Hitne pomoći došla je i policija. Miloš je uhapšen u dvorištu kuće. Dok su Monikino telo unosili u ambulantna kola, on je rekao: "Kriv sam, ali spašću se, a vi spasite nju". Međutim, Monika je umrla u bolnici - priča ucveljena majka,prenosi Informer.


Podsjetimo, krvava porodična tragedija odigrala se u utorak oko devet sati, nakon što je Miloš došao da posjeti bivšu suprugu, kao što je često činio od kada su se rastali.
Julijana dodaje da su Miloš i Monika tri godine bili u braku, i za to vreme se razilazili, ali i ponovo nastavljali.


- Nismo se mešali, jer smo mislili da je ljubav u pitanju. Monika je radila u fabrici "Kontinental", njihovo društvo je volelo i Moniku i Miloša. Nisu imali zajedničko dete. Monika je imala ćerku (17) i sina (19) iz prvog braka. Odlični su đaci. Monika i Miloš su živeli kod nas jedno kraće vreme, a onda su iznajmili stan, pa se na kraju i razveli - navodi Julijana.
Monikin očuh Boroš Lukač kaže da nisu slutili takvo zlo, jer je Miloš često dolazio.
- Bio je poznat kao uspješan sportista, iako slabovid. Bio je šampion države u bacanju kugle među parasportistima - priča Lukač. 

 
  

Ne propustite