Namamio djevojčicu u šupu pa je tukao i silovao: Detalji stravičnog zločina zgrozili javnost

Region
Namamio djevojčicu u šupu pa je tukao i silovao: Detalji stravičnog zločina zgrozili javnost
Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je da je u toku postupak DNK vještačenja.

U Vranju je Marku Cvetkoviću (21) iz Ružića kod Vladičinog Hana produžen pritvor za još 30 dana zbog sumnje da je 1. januara oko 19 sati seksualno zlostavljao komšinucu D. M. (15). 

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je da je u toku postupak DNK vještačenja. 

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić ističe da su saslušani oštećena maloljetnica i svjedoci iz planinskog sela Ružić.

Doktori Zdravstvenog centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju, u kojoj je potvrđeno da je napasnik maloljetnici nanio povrede po glavi i nogama. Ginekološki pregled potvrdio je da je djevojčica pretučena i silovana.

Inače, osumnjičeni i silovana djevojčica su komšije, a kako pričaju njihovi poznanici oni su bili u ljubavnoj vezi i zbog toga su svi u šoku što je Cvetković počinio ovo teško krivično djelo.

Prije brutalnog silovanja, Marko Cvetković je ispred porodičnog dvorišta sreo maloljetnu komšinicu i nagovorio je da svrati. Pošto je namamio maljoletnicu, strgao je sa nje odjeću i na silu je odvukao do šupe u dvorištu. Uprkos opiranju i molbama djevojčice, nasilnik se u šupi nad njom seksualno iživljavao gotovo sat vremena. Poslije silovanja i batinanja, preplašena djevojčica pobjegla je svojoj kući gdje se kasnije povjerila majci. Policiji je silovanje prijavljeno sutradan, 2. januara.

Poslije seksualnog iživljavanja, napasnik je zaprijetio maloljetnoj žrtvi da o brutalnom seksualnom činu nikome ne smije da priča. Međutim, pošto ga je djevojčica prijavila policiji, napasnik se jedno vrijeme krio od policijske patrole, ali je ubrzo uhapšen.

(EPK)

Ne propustite