Trudnica sa trbušnjacima "zapalila" društvene mreže

Zanimljivosti
Trudnica sa trbušnjacima "zapalila" društvene mreže
Ovih dana, društvenim mrežama širi se fotografija manekenke Sarah Stage. Fotografija je objavljena na njezinom Instagram profilu. Naime, Sarah je u devetom mjesecu trudnoće, ali unatoč tome i dalje ima vidljivo isklesane trbušnjake.

Ovih dana, društvenim mrežama širi se fotografija manekenke Sarah Stage (31). Fotografija je  objavljena na njezinom Instagram profilu. Naime, Sarah je u devetom mjesecu trudnoće, ali unatoč tome i dalje ima vidljivo isklesane trbušnjake.
Komentari na društvenim mrežama uglavnom su povezani uz nevjericu – Sarah zapravo uopće ne izgleda kao trudnica. Dobila je oko 10 kilograma tokom trudnoće, što je u dopuštenoj granici za žene prosječne građe i tijela.

"Sarah Stage je rijedak primjer među trudnicama jer ima isklesane trbušnjake iako bi trebala roditi kroz desetak dana. "

sarah

Ovisno o trudnici, i njenim navikama stručnjaci sugerišu bavljenje nekom tjelesnom aktivnošću jer ona ojačava mišića, daje energiju i pomaže u boljem noćnom odmoru.
Ova američka trudnica navikla je na redoviti vježbački režim, pa je na svojem Instagram profilu postavila fotografije koje su pratile njene aktivnosti u toku trudnoće– tokom cijele trudnoće je šetala, plivala, biciklirala, trčala i bavila se aerobikom.

U razgovoru za Entertainment Tonight, Sarah Stage  je rekla:

"Pokušavam biti pozitivna. Teško je biti trudan. Mislim da su sve žene lijepe, posebno trudne žene. Doktor je rekao da je dijete zdravo. Sve moje prijateljice koje su trenutno trudne imaju veći trbuh od mene, pa sam ga pitala za komentar. No on se nasmijao i rekao – s tobom je sve u redu"

slika-2

Ne propustite