Brunclikova je poludila zbog njegove imitacije: A onda je skinuo Tomu Nikolića pred njegovim sinovima

Show
Brunclikova je poludila zbog njegove imitacije: A onda je skinuo Tomu Nikolića pred njegovim sinovima
Brunclikova je poludila zbog njegove imitacije: A onda je skinuo Tomu Nikolića pred njegovim sinovima

Dejana Tasića Tasu poznaju po izvanrednoj imitaciji pjevačice Zorice Brunclik, kao i po tome što je on prvi učesnik koji je dobio zlatni taster i time se direktno plasirao u polufinale.


Iako mu je prolazak u polufinale omogućila voditeljka Ana Mihajlovski, on ne krije oduševljenje svim članovima žirija.

"Učešće u ''Ja imam talenat'' je veoma lepo iskustvo, upoznao sam mnogo kvalitetnih ljudi i stekao prijatelje. Svi članovi žirija su mi stvarno super. Svako ima svoju ulogu u šouu i svoj posao rade veoma dobro", rekao je Tasa i otkrio da svojim prvim nastupom nije bio zadovoljan, te da mu zlatni taster nije bio ni na kraj pameti:

"Mislio sam da neću ni da prođem dalje. Bio sam veoma prehlađen, imao sam temperaturu i glas mi je pukao. Pre nego što sam izašao pred žiri u glavi mi je bio onaj citat iz Nebeske udice – ’’Izađeš kada je najteže i pobediš’’. Zlatnim tasterom sam prezadovoljan, ali nisam zadovoljan kako sam otpevao Zoričinu pesmu. Za polufinale spremam jednu posebnu imitaciju koja je dosta emotivnija i drugačija od one koju sam izvodio prvi put u Talentu", rekao je polufinalista šou programa ’’Ja imam talenat’’.

"Mene je proslavila imitacija Zorice Brunclik i ona mi je iskreno najdraža. Zorica i ja smo se sreli posle Amidži šoua u studiju i tamo smo pričali o mojoj imitaciji. Ja sam prišao da joj se izvinim, a ona mi je rekla da je ničim nisam uvredio i da nema razloga da joj se izvinjavam. Rekla mi je: ’’Sine, samo nastavi tako, ti si mene oduševio. I Karamela je tako počeo, sve ja to podržavam i razumem’’. Onda je pozvala Kemiša da nas zajedno slika", kaže Tasa kroz osmijeh.


Njemu nisu strane ni imitacije političara, a tokom gostovanja u Amidži šouu sve je oduševio kada se na kratko našao u koži predsjednika Srbije Tomislava Nikolića. Tasa je otkrio da Tomu nikada nije imitirao pred njim, ali je to sticajem okolnosti uradio pred njegovim sinovima,prenosi Kurir.

"Toma Nikolić me nije video kako ga imitiram, ali su me videla njegova deca, a ja to nisam ni znao. Radili smo jedno veselje u Kragujevcu i meni je prišao moj kolega i zamolio me da priđem dvojici momaka i da izimitiram Tomu Nikolića. Momci su se malo zbunili, ali posle su shvatili da je sve bila šala, a meni nije bilo baš svejedno kada su mi rekli da su to Tomini sinovi", kaže polufinalista emisije ''Ja imam talenat''.

Ne propustite