"Kao suvenir ponijela sam samo zube": Ispovijest prostitutke koja je imala preko hiljadu mušterija i kojoj su odstranili matericu i jajnike (FOTO)

E buraz
"Kao suvenir ponijela sam samo zube": Ispovijest prostitutke koja je imala preko hiljadu mušterija i kojoj su odstranili matericu i jajnike (FOTO)
Punih 25 godina bila sam prostitutka. Uličarka. Ku*va.

Ispričala je o teškom osjećaju koji ju je pritiskao decenijama.

- Tad, u početku, svake večeri sam izlazila na ulicu i osjećala se kao da idem na vješanje. Nisam mrzila mušterije nego one koji su me na taj posao naterali. Iako, istina, niko me nije na to silio, ali ja nisam ni znala za drugo. Bila sam premlada i nisam razmišljala. Gotovo sav novac koji sam zaradila morala sam da dajem svojim svodnicima, tako da sam nerijetko ostajala gladna. Jedino čega sam imala na pretek bili su prezervativi - prisjetila se i dodala kako su joj svodnici svakoga dana donosili pune pakete prezervativa.

- Nikad nisam voljela seks. Da jesam, onda bi mi to bio užitak i ne bih to mogla da radim za novac. Imala sam slobodu da biram s kojom mušterijom želim da idem u krevet, kao i da odbijem sve što mi se ne sviđa.Kod mene su mogli da dobiju samo običan seks, bez perverzija, a prezervativ je bio obavezan. I nema ljubljenja. S poljupcem kao da bih mu dala i svoju dušu, a ovako je sve ostalo na nivou posla. Plaćao je moju uslugu i vrijeme. To vam je isto kao i taksisti. Stojite i čekate. Ponekad vam dođe više mušterija, a ponekad možete čekati cijelu noć a da se niko ne pojavi - objasnila je.

Ne propustite