Karleušina izjava šokirala: Zbog Arkana se niko nikada nije usudio da me brani (VIDEO)

Show
Karleušina izjava šokirala: Zbog Arkana se niko nikada nije usudio da me brani (VIDEO)
Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša su u tihom ratu još od 90-ih godina, a sve je počelo nakon Karleušine izjave da su sve pjevačice ku*ve.

Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša su u tihom ratu još od 90-ih godina, a sve je počelo nakon Karleušine izjave da su sve pjevačice ku*ve. To se Željku Ražnatoviću Arkanu uopšte nije svidjelo, jer je i Ceca, naravno, pjevačica. Zato je u nekada čuvenoj emisiji "Minimaksovizija" ljubazno, ali dovoljno oštro, obratio Jeleni sa riječima:

- Kada je izjavila da su sve pjevačice kurve, ona je izjavila za sebe da je kurva. Ona je pjevačica je l' tako? Ali, ona je izjavila to za sve pjevačice, a ja sam rekao da je ona bila ili drogirana ili pijana kada je to izjavila. To nije normalno da djevojka od 20 godina za sebe kaže da je najveća kurva - rekao je Arkan.

Međutim, pjevačica Jelena Karleuša otkrila je tek sada u emisiji “Granica” televizije “Hepi”, da je baš u tom trenutku shvatila da se više ničeg ne plaši i opisala kao prijelomni momenat u svojoj karijeri  kada je ispred, do tada neprikosnovenog Željka Ražnatovića Arkana, izjavila da su sve pjevačice k*rve.

– Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani – ispričala je Karleuša.

Prisjetimo se videa:

Ne propustite