Objavljena lista najboljih poslova u ovoj godini

Biznis
Objavljena lista najboljih poslova u ovoj godini
Među najboljim poslovima u ovoj godini, prema listi tima CNN-a za ekonomiju, nalaze se programer mobilnih aplikacija, menadžer rizika, pregovarač u energetskom biznisu, analitičar proizvoda. Kao važni faktori pri izradi liste uzeti su u obzir visina plate i njen rast, lakoća zapošljavanja u toj branši, koliko je posao stresan i kolika je mogućnost napredovanja, prenose mediji. Među najboljim zanimanjima su i rukovodilac informatičke zaštite i rukovodilac kontrole kvaliteta, analitičar baza podataka, finansijski rukovodilac portfolia, direktor revizije i vebmaster. U obzir su uzeli gotovo 450 različitih poslova.

Među najboljim poslovima u ovoj godini, prema listi tima CNN-a za ekonomiju, nalaze se programer mobilnih aplikacija, menadžer rizika, pregovarač u energetskom biznisu, analitičar proizvoda.

Kao važni faktori pri izradi liste uzeti su u obzir visina plate i njen rast, lakoća zapošljavanja u toj branši, koliko je posao stresan i kolika je mogućnost napredovanja, prenose mediji. 

Među najboljim zanimanjima su i rukovodilac informatičke zaštite i rukovodilac kontrole kvaliteta, analitičar baza podataka, finansijski rukovodilac portfolia, direktor revizije i vebmaster. 

U obzir su uzeli gotovo 450 različitih poslova.

Ne propustite