Ma presmiješno! 10 poruka bivšima koje će vam popraviti dan

E buraz
Ma presmiješno! 10 poruka bivšima koje će vam popraviti dan
Smijeh je najbolji lijek, krilatica je s kojom je Indijac Madan Kataira 1998. utemeljio "Svjetski dan smijeha" koji se slavi dva puta godišnje, 10. siječnja i 2. svibnja.


Smijeh je najbolji lijek, krilatica je s kojom je Indijac Madan Kataira 1998. utemeljio "Svjetski dan smijeha" koji se slavi dva puta godišnje, 10. siječnja i 2. svibnja. A da se iz svake situacije može izvući nešto što će nas nasmijati, dokazuje i idućih 10 poruka koje su muškarci i žene slali bivšim partnerima


Instagram račun Texts From Your Ex, s više od dva milijuna sljedbenika, skuplja najsmješnije i najluđe poruke koje su muškarci i žene slali svojim bivšim partnerima. Na Svjetski dan smijeha koji se obilježava dva puta godišnje, 10. siječnja i 2. svibnja, skupili smo 10 urnebesnih poruka koje će vas nasmijati i popraviti vam dan jer – smijeh je najbolji lijek.

"Smijeh je najbolji lijek, krilatica je s kojom je Indijac Madan Kataira 1998. utemeljio Svjetski dan smijeha. A da se iz svake situacije može izvući nešto što će nas nasmijati, dokazuje i idućih 10 poruka koje su muškarci i žene slali bivšima"

 

Ne propustite