Žene povrijeđene u eksplozijama bombi van životne opasnosti

Objavljeno:03.01.2017 - 16:59
A A A Times Arial

Žene čiji su inicijali G.LJ. (58) i G.S. (51), koje su nakon povreda zadobijenih vatrenim oružjem primljene u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, van su živote opasnosti, rekao je pomoćnik generalnog direktora ove zdravstvene ustanove Slobodan Hajder.
Hajder je na konferenciji za novinare rekao da su G.LJ. nanesene povrede od gelera u predjelu ramena, grudnog koša, trbuha i desne ruke.

"Pacijent je primarno zbrinut i nalazi se van životne opasnosti, te je nakon urađene dijagnostike utvrđeno da je riječ o površinskim povredama", rekao je Hajder.

On je dodao da je G.S. zadobila višestruke površinske povrede od gelera u predjelu leđa i donjih ekstremiteta, te da je nakon dijagnostike utvrđeno da nema povreda vitalnih organa i koštanih struktura.

Prema njegovim riječima, G.S. je hospitalizovana na Klinici za ortopediju i traumatologiju, a G.LJ. na Klinici za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju.

U Centru javne bezbjednosti Banja Luka Srni je ranije rečeno da je Banjalučanin čiji su inicijali S.G (60), prije nego što je izvršio samoubistvo, ubacio bombu u automobil Opel Astra, usljed čega su povrijeđene dvije ženske osobe.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: