U kafanskom obračunu 29-godišnjak zadobio teže tjelesne povrede

Crna hronika
U kafanskom obračunu 29-godišnjak zadobio teže tjelesne povrede
U kafanskoj tuči koja se dogodila jutros u jednoj kafani u Bosanskoj Dubici, 45 minuta nakon ponoći, A.T. (29) iz Bosanske Dubice zadobio je teže tjelesne povrede. Riječ je kako saznajemo o povredama u predjelu glave zbog kojih je zadržan na liječenju u Bosanskoj Gradišci. Povrijeđeni je bio u društvu sa B.Đ. (34) iz Bosanske Dubice. Njih dvojica bili su na jednoj, a B.P ( 23) i B.M. (24), obojica iz Bosanske Dubice na drugoj strani u kafanskom obračunu u kojem je B.Đ. zadobio i lakše tjelesne povrede. Uviđaj su obavili policijski službenici PS Bosanska Dubica CJB Prijedor. Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor, rekla je da u toku istraga na utvrđivanju motiva i krivične odgovornosti učesnika tuče.

U kafanskoj tuči koja se dogodila jutros u jednoj kafani u Bosanskoj Dubici, 45 minuta nakon ponoći, A.T. (29) iz Bosanske Dubice zadobio je teže tjelesne povrede.
Riječ je kako saznajemo o povredama u predjelu glave zbog kojih je zadržan na liječenju u Bosanskoj Gradišci.

Povrijeđeni je bio u društvu sa B.Đ. (34) iz Bosanske Dubice. Njih dvojica bili su na jednoj, a B.P ( 23) i B.M. (24), obojica iz Bosanske Dubice na drugoj strani u kafanskom obračunu  u kojem je B.Đ. zadobio i lakše tjelesne povrede.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS Bosanska Dubica CJB Prijedor. Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor,  rekla je da u toku istraga na utvrđivanju motiva i krivične odgovornosti učesnika tuče.

Ne propustite