PROGNOZA "ACCUWEATHER"

Evo kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu!

Objavljeno:25.12.2016 - 20:29
A A A Times Arial

Narednih dana bit će uglavnom hladno, oblačno i sa padavinama, a na istoku je moguć veći snijeg na planinama.

U utorak, 27. decembra će biti oblačno i malo hladnije, uz slabe padavine – na sjeveru slaba kiša i susnježica, a na istoku i u višim predjelima snijeg. Najviša temperatura vazduha biće od tri do sedam stepeni Celzijusa.

U srijedu, 28. decembra na sjeveru će padati prvo kiša, a popodne slab snijeg. Na istoku će padati snijeg koji će popodne jačati, zbog čega se bijeli pokrivač očekuje i u nižim predjelima.

- Na planinama će doći do porasta snježnog pokrivača na oko 20 centimetara. Najviša dnevna temperatura vazduha kretat će se od dva stepena na istoku do osam stepeni Celzijusovih na zapadu - navela je Đorđević.

U četvrtak, 29. decembra očekuje se hladno i pretežno suho vrijeme, uz slab snijeg ponegdje na istoku zemlje. Najviša temperatura vazduha bit će od minus dva do tri stepena Celzijusa.

Prema prognozama popularnog servisa AccuWeather posljednjih dana decembra i za Novu godinu Sarajlije će moći uživati u sunčanim periodima tokom dana, sa najvišom temperaturom do 3 stepena Celzijusova, a najnižom - 3 stepena. Moguća je slaba kiša i snijeg.

 

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: