U Mostaru izgorio stan, a u Čapljini vozilo

Crna hronika
U Mostaru izgorio stan, a u Čapljini vozilo
I dalje je aktivan požar na Ruištu kod Mostar, gdje na nepristupačnom i dijelom miniranom terenu gori šuma, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite HNK-a. Gašenje je moguće samo iz zraka. U nekoliko navrata je helikopter Oružanih snaga BiH pokušavao poletjeti, ali nije mogao zbog magle i smoga u Rajlovcu. Požar za sada ne prijeti kućama, navodi se u priopćenju. Inače, u posljednja 24 sata na području HNK-a registrirano je 15 požara, od čega njih 11 na području Mostara, tri na području Konjica te jedan u Čapljini. U požarima je većinom gorila trava, nisko raslinje i otpad. U Mostaru u ul.K.Tomislava gorio je i stan, a u ul.Braće Radića u Čapljini rano jutros gorilo je vozilo na parkingu.

I dalje je aktivan požar na Ruištu kod Mostar, gdje na nepristupačnom i dijelom miniranom terenu gori šuma, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite HNK-a.
Gašenje je moguće samo iz zraka. U nekoliko navrata je helikopter Oružanih snaga BiH pokušavao poletjeti, ali nije mogao zbog magle i smoga u Rajlovcu.
 
Požar za sada ne prijeti kućama, navodi se u priopćenju.
 
Inače, u posljednja 24 sata na području HNK-a registrirano je 15 požara, od čega njih 11 na području Mostara, tri na području Konjica te jedan u Čapljini. U požarima je većinom gorila trava, nisko raslinje i otpad. U Mostaru u ul.K.Tomislava gorio je i stan, a u ul.Braće Radića u Čapljini rano jutros gorilo je vozilo na parkingu. 

Ne propustite