Šta je ovo? Frizure zbog kojih je slavnim frajerima danas neugodno

E buraz
Šta je ovo? Frizure zbog kojih je slavnim frajerima danas neugodno
Žene posvećuju puno više pažnje uređivanju kose, ali ima i muškaraca koji također paze na svoju frizuru.

Žene posvećuju puno više pažnje uređivanju kose, ali ima i muškaraca koji također paze na svoju frizuru. Prisjetili smo se nekih od najsmješnijih i najgorih frizura koje smo vidjeli na slavnim frajerima


Pogled na fubalerku budi nostalgiju, ali ne i želju za povratkom nekadašnje hit frizure
Žene se slažu da poluduga kosa nije pristajala Bradu Pittu

Kada su u pitanju frizure, David Beckham priznaje da se puno puta poskliznuo na tom terenu. Slavni nogometaš volio je eksperimentirati s kosom, a njegove pokušaje mijenjanja stajlinga zauvijek su zabilježili fotografi.
David Beckham volio je eksperimentirati s frizurama

david

Jednom prilikom izjavio je je da se najviše srami cornrowsa koji su specifične za afroameričku kulturu, ali prisvojili su ih muškarci diljem svijeta pa tako i David.
"Postoji par frizura koje su bile grozne, sjetim ih se i pomislim da su bile pogreške. Cornrowsi su bili nešto drugo, bio sam na godišnjem kad sam ih napravio, s prijateljem koji je frizer i zna ih raditi pa sam pomislio: 'Zašto ne?'. Popio sam koju čašu vina prije toga", ispričao je David.

Ako ste pomislili da su cornrowsi najgora frizura koja se može dogoditi muškoj glavi, prevarili ste se. Obožavateljice Axla Rosea neugodno su iznenadile duge pletenice koje je frontmen benda "Guns N' Roses" ispleo 2002. i godinama se nije odvajao od ove frizure.

Ne propustite