Tinejdžeri napravili kolače sa svojom spermom pa ih servirali profesoru

Šokantno!
Tinejdžeri napravili kolače sa svojom spermom pa ih servirali profesoru
Dva tinejdžera optuženi su da su miješali svoju sjemenu tečnost u led i od toga pravili kolače koje su dali profesoru.

Dva tinejdžera optuženi su da  su miješali svoju sjemenu tečnost u led i od toga pravili kolače koje su dali profesoru.

Četrnaestogodišnjaci su se pojavili u sudu za maljoletnike u Nebraski u Sjedinjenim državama jer ih terete za nepristojno ponašanje i kršenje javnog reda i mira pošto su, navodno, služili pokvarenu hranu svom nastavniku.

Michael Frida, predsjednik lokalnog nastavničkog udruženja rekao je da ga duboko zabrinjava bilo koja vrsta nasilja usmjerena protiv nastavnika i drugih zaposlenih u školi i da pomenuti zločin nije samo bezopasna podvala, piše independent.

Kako je policija potvrdila, dječaci su miješali svoje sjeme u led i dodavali u peciva koja su pravili u školi.

Njihov nastavnik je odlučio da sprovede testiranje ukusa školskih peciva i primijetio da nešto nije u redu, prije nego što je drugi student rekao  da je čuo šta dječaci namjeravaju, prenosi Worl-Herald.

Školski upravnik Blaine McCain  je to nazvao “užasnim incidentom”i poručio roditeljima u pismu: “Mnogi od vas su potreseni kao i ja oko onoga što se dogodilo i želim odgovore o planu akcije"

Trojica dječaka su izjavili da su planirali ovaj čin, ali u su ga izvela dvojica.

Worl-Herald izvještava da se nijedan državni zakon Nebraske ne odnosi posebno na zloupotrebu tjelesne tečnosti, ali postoje zakoni protiv pljuvanja na policajce.

Policija je prvobitno željela da optuži momke za zločin, ali se, umjesto toga, po zakonu odlučila da ih tereti za prekršaj.

(independent.co.uk)

Ne propustite