Pogledajte zarobljene teroriste: Teško drogirani i zarasli plaču i mole za milost [VIDEO]

Aktuelno
Pogledajte zarobljene teroriste: Teško drogirani i zarasli plaču i mole za milost [VIDEO]
Sirijska arapska armija (SAA) i njeni savezini su nakon oslobođenja Aleppa zarobili na stotine islamističkih terorista koji su pripadali Jabhat Al-Nusri, Jaish Al-Fatahu, Ahrar Al-Shamu i Fatah Halabu i brojnim drugim terorističkimm frakcijama.

Sirijska arapska armija (SAA) i njeni savezini su nakon oslobođenja Aleppa zarobili na stotine islamističkih terorista koji su pripadali Jabhat Al-Nusri, Jaish Al-Fatahu, Ahrar Al-Shamu, Fatah Halabu i brojnim drugim terorističkimm frakcijama. Vladine snage na internetu objavlju mnoštvo video materijala o zarobljenim militantima, a jedan od njih svjedoči o drogiranim teroristima koji ne znaju ni gdje se nalaze, dok drugi plaču i mole milost. 

Nakon što je teško drogirani islamista priznao da se borio za zlogasnu jedinicu Ahrar Al-Sham, jedan od sirijskih vojnika ga je upitao šta ga je dovelo ovdje da se bori, a terorista je dao potpuno besmislen odgovor.

“Poslanik Muhammed je upravo uzeo moju ruku i napisao da ja nisam iz vojske (!?)” govorio je nepovezano terorista.

Drugi dio videa prikazuje zarobljenog teroristu sa zaraslom kosom i bradom koji plače i moli sirijskog vojnika za milost. U jednom trenutku ljubi sirijskog vojnika i obraća mu se sljedećim riječima.

“Tako ti Allaha ne vodi me na sud. Tako ti Kur'ana ne vodi me na sud!”, kaže zarobljeni terorista u suzama.

Na pitanje sirijskog vojnika ko je njegov nadređeni, terorista odgovara:

“Tamo su negdje(...) ne želim ih više vidjeti”.

Drugi video prikazuje zarobljene ISIS-ovce koje je zarobio Hezbollah. Moleći za milost, teroristi se histerično i kroz plač pravdaju da su se pridružili ISIS-u jer im je obećano da će otići u raj kako bi vidjeli 72 djevice, te da nisu željeli slati samoubice na civile. 

“Amerika, NATO, Saudijska Arabija i Izrael su nam naredili da izvodimo terorističke napade na civile, nikada nismo znali da činimo nešto pogrešno, oprostite nam. Kršćani, šiiti i sunniti, molim vas oprostite nam, nikada nismo shvatili da nas je ISIS zavarao...”, kaže uplakani terorista.

 

Ne propustite