Jelena Karleuša brutalno napala takmičarku iz BiH: Izgledaš kao podgojeni leopard! (VIDEO)

Show
Jelena Karleuša brutalno napala takmičarku iz BiH: Izgledaš kao podgojeni leopard! (VIDEO)
Elma Suljević iz BiH u prvom krugu "Zvezde Granda" predstavila se pjesmama Šemse Suljaković, a na kraju je dobila tri glasa što joj nije omogućilo prolazak u naredni krug takmičenja

Elma Suljević iz BiH u prvom krugu "Zvezde Granda" predstavila se pjesmama Šemse Suljaković, a na kraju je dobila tri glasa što joj nije omogućilo prolazak u naredni krug takmičenja.

Članovi žirija su se složili da je njeno pjevanje bilo loše i da je prava 'kafanska pjevačica'.

"Volim Šemsu, ali Šemsa tako ne peva. Imaš lijepu boju glasa, ali mi se ne dopada tvoja dikcija, malo si žurila, skaraćivala i zato ti nisam dala glas" - rekla je Viki.

I drugi članovi žirija dijelili su ovo mišljenje, samo je Karleuša bila dosta oštrija u komentarima.

Iako je pohvalila pjevanje, iskritikovala je njen izgled:

"Ti si prava kafanska pjevačica. Ne kažem to da te uvrijedim, tako si se predstavila, tako izgledaš, tako se ponašaš, kakvu si muziku izabrala, to je kafana. Dala sam ti "da" jer se ovdje često ocjenjuje tehnika, gdje si ti bila korektna, a ovdje se često i traži kafana iliti kafanska pevačica. Ja se često svađam zbog toga. Meni je zasmetao tvoj stajling. Prvo vrišla čarape zaboravi, ne ti nego sve kandidatkinje. Drugo, moraš za taj animal print da imaš savršeno tijelo, ti nemaš! Sa tim stomačićem izgledaš kao podgojeni leopard, što ne ide. Treće tvoje ponašanje je, ne kao da stojiš u kafani, nego kao da stojiš ispred kafane", rekla je Jelena, i još jednom dodala da je pjevanje bilo korektno, piše 'Kurir'.

Njen nastup pogledajte od 2:17:00

Ne propustite