Rat Karleuše i Šešelja: "Pi*ko, pazi da se ne oklizneš na koru od banane!"

Show
Rat Karleuše i Šešelja: "Pi*ko, pazi da se ne oklizneš na koru od banane!"
Vojvoda uputio komplimente Ceci i Seki, a Jeci rekao da čak i loše izgleda. Slatka mala ga je, između ostalog, nazvala ološem i izopačenim nesrećnikom

Vojvoda uputio komplimente Ceci i Seki, a Jeci rekao da čak i loše izgleda. Slatka mala ga je, između ostalog, nazvala ološem i izopačenim nesrećnikom

Rat između Vojislava Šešelja i Jelene Karleuše se nastavlja! Poslije primirja koje je trajalo godinu dana, lider radikala odlučio je da podgrije njihov sukob, pa je gostujući u živoj emisiji na portalu Espreso za JK rekao sve loše!

- Šta mislite o Ceci Ražnatović, Jeleni Karleušu i Seki Aleksić? - glasilo je pitanja jednog gledaoca.

 

Dobar, loš, zao

- O Seki imam izrazito pozitivno mišljenje, o Ceci mislim da lijepo pjeva, a o Karleuši nemam šta pozitivno da kažem. Ona po mom mišljenju loše pjeva, loše izgleda, loš je čovjek - ko iz topa je odgovorio Voja.

Poznata po britkom jeziku, ali i po tome što nikome ne ostaje dužna, Jelena je lideru radikala uzvratila brutalnim psovkama, uvredama, a na kraju je čak i priprijetila.

- Ah, zar je ta pičketina što napada žene još uvek živa?! Zapitala bih se kakav sam ja čovek da taj zlikovac misli nešto dobro o meni. Tužno je da taj ološ još uvek dobija medijski prostor u srpskim medijima, ako uzmemo u obzir koliko je zla našoj zemlji i našem narodu njegovo ludilo donelo. Pošto je nebrojeno puta rekao da mu je drago što su ubili premijera Đinđića, pitam se kako ovom izopačenom nesrećniku još uvek neko nije jebao mater. Neka obrati pažnju na kore od banana, da se slučajno ne oklizne - oštro je odgovorila JK.

 

Istorija sukoba

Za razliku od Jece, Seka Aleksić nije bila voljna da odgovori na Šešeljeve komplimente, dok je Ceca Ražnatović bila nedostupna za komentar.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Jelena Karleuša i Vojislav Šešelj javno razmjenjuju uvrede i psovke. Prošle godine pjevačica je bila revoltirana izjavom lidera radikala o pokojnom premijeru, pa mu je ostavila poruku na Tviteru.

- Šešelj ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka - napisala je pevačica.

Nakon toga, Voja je na konferenciji za novinare ironično izjavio da se divi Jeleni.

- Ona živi i peva bez mozga. Ona je fenomen, ja se tome divim - rekao je lider radikala prošle godine.

(Kurir.rs)

Ne propustite