Vrh ili dno? Nina Badrić pozirala gola, reakcije njenih obožavatelja su raznolike

Show
Vrh ili dno? Nina Badrić pozirala gola, reakcije njenih obožavatelja su raznolike
Nina Badrić na svojem je Instagram profilu objavila umjetničku fotografiju na kojoj je potpuno gola, s natpisom ‘Love’ na leđima. Nina Badrić na svojem je Instagram profilu objavila umjetničku fotografiju na kojoj je potpuno gola, s natpisom ‘Love’ na leđima.

Nina Badrić na svojem je Instagram profilu objavila umjetničku fotografiju na kojoj je potpuno gola, s natpisom ‘Love’ na leđima. Kako to obično biva, ljudi se ne mogu složiti niti oko značenja natpisa, a još manje oko cijelog dojma.
Dok joj jedni poručuju ‘Najbolja si’ i da je prava prirodna ljepotica, drugi ne mogu odoljeti spomenuti da je ‘dobra unatoč godinama’. Tu su oni koji su natpis ‘Love’ protumačili kao da Nina želi love tj. novca, a drugi joj poručuju da ne ide dalje s golotinjom jer je ‘jedina na našoj estradi koja nije ništa postigla golotinjom’.
 
    nina
Osim pozitivnih komentara našli su se i oni koji i u ovoj slici vide oblik licemjerja pa pišu: ‘Eh Nina, Nina, bitno da ti glumataš i pjevaš ispred Kamenitih vrata, propovijedaš vjeru i ljubav prema Bogu, protiv prava na abortus si i takva sr*** a onda se za lajkove skidaš gola! Dno’.

Ne propustite