Boja odjeće koja pristaje svima

Moda i ljepota
Boja odjeće koja pristaje svima
Ako se pitate koje boje će pristajati baš svakoj ženi, bez obzira na dob i boju kože, u nastavku vam donosimo pet njih, s kojima nikada nećete pogriješiti.

Ako se pitate koje boje će pristajati baš svakoj ženi, bez obzira na dob i boju kože, u nastavku vam donosimo pet njih, s kojima nikada nećete pogriješiti.

Tamno plava boja odlično stoji svakoj ženi, bez obzira na njenu kilažu i građu, a super je jer se može kombinirati sa svim drugim bojama, te nije nimalo zahtjevna. Žene koje nose tamno plavu boju daju osjećaj odgovornosti, ugodnosti i sigurnosti.

Boja koja je uvijek u trendu, te boja s kojom ne možete pogriješiti je smeđa boja. Smeđu boju isto kao i tamno plavu, možete bez problema kombinirati sa svim ostalim bojama, bez straha da kombinacija boja neće odgovarati. Smeđa boja pristaje svakoj boji tena i kose, te se ne morate bojati da će odudarati od vašeg izgleda. Žene koje nose odjevne kombinacije smeđih boja odaju dojam odgovornosti i elegancije.

Boja koja stoji svakom čovjeku na ovome svijetu, a posebice ženi je crna boja, koja je moderna i boja broj jedan od davnih dana pa sve do danas. Crna boja je boja s kojom nikada ne možete pogriješiti te je možete kombinirati na apsolutno sve. Crna boja pristaje svakoj ženi, svih starosnih dobi, svih boja kože i kose. Osobe koje nose crnu boju daju dojam profesionalnosti i elegancije. Crna boja je savršena za poslovne i svečane prilike, kao i za prilike na kojima želite izgledati što vitkije.


 
Ljubičasta boja je postala apsolutni hit, a savršena je za kombinaciju s crnom i smeđom bojom, a najviše paše u kombinacijama sa živim i veselim bojama. Ljubičasta boja ne poznaje granice pa je možete kombinirati u svako godišnje doba. Posebna je jer zrači samopouzdanjem, a žena koja je nosi daje izgled raskošnosti. Ljubičasta boja odgovara svakom tipu i boji kože i kose pa je mogu bez problema kombinirati sve žene svijeta.

Siva boja je neutralna boja koja pristaje svakoj ženi na kugli zemaljskoj. Siva boja je toliko elegantna, a u kombinaciji sa živim bojama ona će doći još više do izražaja.

Ne propustite