Ko Zmaj pije, najslađe se smije!!!

Bosna i Hercegovina
Ko Zmaj pije, najslađe se smije!!!
Slaveći godišnjicu postojanja ZMAJ PIVO-NAŠE NACIONALNO PIVO širom BIH nagrađuje svoje kupce.

Slaveći godišnjicu postojanja  ZMAJ PIVO-NAŠE NACIONALNO PIVO  širom BIH nagrađuje svoje kupce.

Zmaj pivo možete pronaći u odabranim BINGO objektima po cijeni od 0, 80 KM.

Šest zlatnih medalja za kvalitet na isto toliko sajmova u zemlji i inozemstvu su garancija da kupci piju  pivo vrhunskog kvaliteta koje se radi po njemačkom zakonu iz 1516 godine o obaveznoj kvaliteti piva.

Kroz program lojanosti ZMAJ PIVU ćemo nagrađivati naše kupce koji kupe minimalno 5 piva , slikaju račun i pošalju na facebook stranicu ZMAJ PIVA. Isto tako ZMAJ PIVO  će nagrađivati i selfije sa ZMAJ PIVOM  te i one najvjernije koji snime kratke video klipove sa motivima ZMAJ PIVA.

Vlasnik branda i generalni distributer za BIH je KREATIVA MARKETING iz Tuzle a pivo se pod strogom kontrolom i usvojenim najvišim standardima proizvodi u Hercegovačkoj pivari u Mostaru.

Tokom decembra mjeseca kupi minimalno 5 Zmaj piva u Bingo objektima , slikaj račun i pošalji nam u inbox naše facebok stranice ZMAJ PIVO  . Izvlačenje nagrada 05.01.2017 godine a čekaju te :
1. vikend za dvije osobe
2. pivo u tvojoj težini
3. večera za dvije osobe u tvom gradu 2x
4. poklon paket Zmaj piva- 5x
5. Majice , šalovi , dresovi BiH 10x

Nagradna igra traje od 09.12 do 31.12.2016 godine

Čekamo i vaše selfije te kratke video klipove koje ćemo također nagrađivati
I to nije sve!!!! Pazite na ZMAJ PATROLU u Bingo objektima !!! Ukoliko vas Zmaj patrola uhvati kako kupujete Zmaj pivo -nagrađuje vas na licu mjesta .

Ne propustite