Brad Pitt u velikom problemu? Njegove tajne će biti otkrivene na sudu!

Show
Brad Pitt u velikom problemu? Njegove tajne će biti otkrivene na sudu!
Glumac Brad Pitt je u pokušaju da zaštiti svoju djecu nakon razvoda od Angelia Jolie zatražio hitno saslušanje i “pečatiranje” dokumenata u njegovom slučaju, ali je sudija to odbacio.

Glumac Brad Pitt je u pokušaju da zaštiti svoju djecu nakon razvoda od Angelina Jolie zatražio hitno saslušanje i “pečatiranje” dokumenata u njegovom slučaju, ali je sudija to odbacio.

Nakon što su mediji objavili dogovor Angelina i Brada postignut krajem oktobra u okviru brakorazvodne parnice, glumac je podnio zahtjev za novo saslušanje.

Sporazum je podrazumijevao da američki glumac posjećuje djecu u prisustvu terapeuta, a Pitt će uskoro zatražiti potpuno starateljstvo nad djecom. Kako bi navodno zaštitio djecu od javnosti, tražio je da njegovi dokumenti budu “zapečaćeni”, navela je agencija AP.

Ipak, sa tim se advokati Angeline Jolie nisu složili, objašnjavajući kako je Pittov zahtjev zapravo pokušaj da se zaštiti od sramnih detalja kad bude tražio češće viđanje sa djecom, a to je nikako nije ono što terapeut preporučuje.

Podsjećamo, Angelina i Brad su bili zajedno deset godina. Vjenčali su se 2014. godine, a razvod je glumica podnijela u septembru. Imaju šestoro djece, od kojih troje bioloških, a troje usvojenih.

Ne propustite