U vjenčanici krenula helikopterom na vjenčanje ali sudbina joj je planirala tragičan kraj (FOTO + VIDEO)

Šokantno!
U vjenčanici krenula helikopterom na vjenčanje ali sudbina joj je planirala tragičan kraj  (FOTO + VIDEO)
Rosemere do Nascimento Silva(32) htjela je da iznenadi svog budućeg supruga i da na vjenčanje dođe helikopterom, ali je došlo do nesreće i mlada je poginula.

Rosemere do Nascimento Silva(32) htjela je da iznenadi svog budućeg supruga i da na vjenčanje dođe helikopterom, ali je došlo do nesreće i mlada je poginula.

Udirley Damasceno i 300 svatova uzalud su čekali da mladala dođe na vjenčanje u predgrađu Sao Paola.

Helikopter se srušio nadomak cilja, a u nesreći su poginuli osim mlade, njen brat Silvano, pilot Peterson Pineiro i fotograf Nejla Kristina Neves koja je bila u šestom mjesecu trudnoće.


Damasceno je čekao pred oltarom, nesvjestan da mu je vjerenica poginula. Policija istražuje uzrok nesreće. Prema prvim informacijama moguće je da je helikopter udario u drvo zbog loše vidljivosti zbog magle i kiše koja je padala.

Carlos Eduardo Batista, organizator vjenčanja, rekao je da je Rozmere sanjala o tome da na vjenčanje dođe helikopterom. Htjela je da iznenadi vjerenika.

Pošto helikopter nije sletio na fudbalsko igralište kako je bilo planirano, Batista je pozvao kompaniju od koje je iznajmljen helikopter i saznao da je da krenuo na vrijeme.Kasnije su ga obavijestili da se helikopter srušio.

Mladoženju je o nesreći obavijestio sveštenik dok je još stajao pred oltarom. Mladić je doživio šok.

Od 300 gostiju samo njih šest je znalo da Rozemere sprema iznenađenje vjereniku, ali niko nije ni sanjao da će se dogoditi tragedija.

Put je trebao da traje samo 15 minuta. Helikopter se srušio u šumu u blizini puta, a unesrećenima nažalost nije bilo spasa.

(Miror)

Ne propustite