Oteli djevojčicu (15), tukli, dodirivali po tijelu, a onda onesvješćenu izbacili na ulicu!

Region
Oteli djevojčicu (15), tukli, dodirivali po tijelu, a onda onesvješćenu izbacili na ulicu!
Preksinoć su Lazarevcu dvojica napasnika uvukli petnaestogodišnju djevojčicu u automobil marke “punto”, tukli je i dodirivali, a onda je onesvješćenu izbacili na ulicu.

Preksinoć su Lazarevcu dvojica napasnika uvukli  petnaestogodišnju djevojčicu  u automobil marke “punto”, tukli je i dodirivali, a onda je onesvješćenu izbacili na ulicu.

Prvo su djevojčicu N. Đ. oteli u Ulici Milunke Savić u Lazarevcu, a nakon iživiljavanja su je izbacili iz vozila kod Vatrogasnog doma. Policija intenzivno traga za dvojicom napasnika koji se sumnjiče za otmicu, prebijanje i nedozvoljene polne radnje.

U Ulici Veljka Vlahovića ju je pronašao ujak D. M. koji je inače policajac i živi u blizini. Obavijestio je Hitnu pomoć, koja je djevojčicu prevezla u bolnicu gdje su urađeni pregledi, a rezultati se očekuju i biće proslijeđeni policiji.

– Krenula sam kod komšije po novac kako bih otišla do prodavnice. U ulici se zaustavio sivi “fijat punto” sa zatamljenim staklima i muškarac me je pitao da li se poznajemo. Počela sam da bježim, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u auto. Onda je počeo da me dodiruje – ispričala je djevojčica.

Ona je zatim objasnila da je u kolima bio još jedan muškarac.

– Jedan je ćelav, krupan, na glavi ima tetovažu i veliki ožiljak na licu. On mi je udarao šamare i gurao mi glavu u neki bijeli prah, ali ja sam se otimala. Udario me je motkom tri ili četiri puta, pa je nastavio da me šamara cijelim putem. Pričao je da me je oteo zbog mog ujaka. Pokrio mi je oči, pa nisam vidjela gdje me voze – priča djevojčica i dodaje da ju je sve vrijeme udarao, zbog čega joj je polomio ruku:

– Uzeo mi je telefon i slao poruke mom ujaku. Od batina sam se onesvijestila i probudila sam se tek u Hitnoj pomoći.

Njen ujak D. M. kazao je da su ga otmičari zvali telefonom i puštali mu da sluša kako djevojčica vrišti.

– Neko ju je oteo zbog mene, a ja nikom ništa nisam uradio. Puštali su da čujem kako vrišti. Na kraju su mi rekli da dođem na lokaciju gdje će je predati – ispričao je on.

Djevojčica je ispričala da joj je muškarac sve vrijeme prijetio i govorio da ni slučajno ne smije da pozove policiju.

– Drugi, visoki muškarac mu je sve vrijeme govorio da me ne bije, ali on nije prestajao. Pitao ga je da li je normalan i šta rade sa djetetom. Uplašena sam, ne znam šta su mi sve uradili, ničega se ne sjećam.

(kurir.rs)

Ne propustite