Nakon optužbi da koristi preminulog oca za promociju, oglasila se Sandra Rešić: Poruka za sve dušebrižnike!

Show
Nakon optužbi da koristi preminulog oca za promociju, oglasila se Sandra Rešić: Poruka za sve dušebrižnike!
Sandra Rešić, kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića, svojom emotivnom izvedbom rasplakala je žiri "Zvezde Granda", ali i auditorijum.

Sandra Rešić, kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića,  svojom emotivnom izvedbom rasplakala je žiri "Zvezde Granda", ali i auditorijum.

Ubrzo se našla na meti novinara kada su se pojavile informacije da ne posjećuje očev grob, ali i da mu nije bila na sahrani.

Sandra se oglasila tim povodom na društvenoj mreži Facebook.

101118-3san

“Ja bih kratko, znala sam, da ako ikada dam neki intervju, javiće se određeni “anonimni” dobro poznati redakciji dušebrižnici, koji znaju sve, pričaju svašta, razumiju se u sve.
 
Velika je dilema odlučiti, da li davati intervjue, da bar neko čuje vašu stranu ili ćutati, zamjerati se novinarima, odbijati poziv, a još ste niko i ništa, bar na javnoj sceni. Ovim javno objavljujem da više nikada neću dati nijedan intervju o svom ocu.
 
Ako hoćete, volite me i poštujte zbog mene, zbog toga što vrijedim (ili ne vrijedim), zbog takmičenja Zvezda Granda, možda budućeg uspjeha itd. Sve što je trebalo da znate o njemu, rečeno je. Možda, ako nekada uspijem i dostignem svoj cilj, ispričam i ja cijelu istinu, ali to nekad…možda. A ostale molim, pustite mrtvog čovjeka više na miru (pritom ne mislim na novinare)”
, napisala je Sandra na Facebooku.

 

Ne propustite