Niske cijene donose radosti

Aktuelno
Niske cijene donose radosti
Kraj godine je period obično rezervisan za punu posvećenost porodici i prijateljima, ali i svim sitnicama koje donose praznici. Oko nas su i reklame koje bude tople praznične emocije, a one su još jače kada iza njih stoji domaća kompanija.

Kraj godine je period obično rezervisan za punu posvećenost porodici i prijateljima, ali i svim sitnicama koje donose praznici. Oko nas su i reklame koje bude tople praznične emocije, a one su još jače kada iza njih stoji domaća kompanija. Bingo i ovoga puta nastavlja sa ugodnim iznenađenjima, a novom kampanjom podsjeca na sitne životne radosti koje često zaboravimo u brzom životnom tempu.

Razigrane i vesele niske cijene su već postale dio popularne Bingo priče, a simpatični Bingosi se pojavljuju i u novoj kampanji.

”Svakodnevno dokazujemo da potrošači mogu računati na nas i naše niske cijene, što je na neki način i glavna poruka nove kampanje 'Niske cijene donose radosti'. Kupovinom u Bingu ostaje malo više prostora za ostale životne radosti. Ponosna sam na sve naše dosadašnje kampanje, ali kao majka sam malo pristrasna te moram priznati da mi je ova omiljena. ” izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga.

Koja je gesta malog junaka nove reklame ganula sve potrošače ali i malene Bingose, otkrijte u nastavku: https://www.youtube.com/watch?v=We3EcU3V9MA

Više informacija o ponudama i cijenama artikala možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/bingotuzla

Ne propustite