Cvijanović: Šarović i SDS lažu da Vlada ne želi plavi dizel

Bosna i Hercegovina
Cvijanović: Šarović i SDS lažu da Vlada ne želi plavi dizel
Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović izrekao najobičniju laž da Vlada Srpske ne želi plavi dizel kao što je lagao i da se o plavom dizelu dogovorio sa MMF-om. "I tada smo objašnjavali da je to bilo jeftino obmanjivanje javnosti i ništa više. Da Vlada Republike Srpske želi plavi dizel pokazala je još 2013. godine uvođenjem ove mjere podrške poljoprivrednicima i od tada je u tu svrhu izdvojila više od 27 miliona KM", izjavila je Srni Cvijanovićeva. Prema njenim riječima, za razliku od "Mirka Šarovića i lažljivog SDS-a Vlada Republike Srpske ne obmanjuje svoje građane". "Mi s njima razgovaramo i bez uvijanja kažemo šta jeste, a šta nije realno. A kada obećamo to i izvršimo", tvrdi premijerka Republike Srpske.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović izrekao najobičniju laž da Vlada Srpske ne želi plavi dizel kao što je lagao i da se o plavom dizelu dogovorio sa MMF-om.

"I tada smo objašnjavali da je to bilo jeftino obmanjivanje javnosti i ništa više. Da Vlada Republike Srpske želi plavi dizel pokazala je još 2013. godine uvođenjem ove mjere podrške poljoprivrednicima i od tada je u tu svrhu izdvojila više od 27 miliona KM", izjavila je Srni Cvijanovićeva. 

Prema njenim riječima, za razliku od "Mirka Šarovića i lažljivog SDS-a Vlada Republike Srpske ne obmanjuje svoje građane".

"Mi s njima razgovaramo i bez uvijanja kažemo šta jeste, a šta nije realno. A kada obećamo to i izvršimo", tvrdi premijerka Republike Srpske.

Ne propustite