Ombre usne-top 4 izgleda

Moda i ljepota
Ombre usne-top 4 izgleda
Unaprijedite zimsku make up rutinu...

Unaprijedite zimsku make up rutinu...

Isprobali ste sve nijanse ruževa koje su nam donIJeli jesenji trendovi i sada želite da isprobate nešto još bolje i zanimljivije. Ombre usne su dobar izbor kada želite da promjenite svoju rutinu šminkanja - ne izgleda drastično drugačije, a opet dodaje posebnu notu vašem izgledu.

Ombre način šminkanja usana ne mora da bude dramatičan. Možete ga napraviti uz pomoć gradativnih boja koje će istaći vaše usne i vizuelno ih učiniti punijim. Na ovaj način možete pokazati i vašu kreativnu stranu. Pogledajte koja četiri izgleda vam preporučujemo:

1. U crvenom tonu
Na spoljne ivice usana nanesite tamno crvenu nijansu bobica (poželjno je da koristite tečni ruž), a zatim u sredinu nanesite ruž koji je u boji cigle - narandžasto crven. Uz pomoć četkice izblendujte ove boje i to je to.

2. Ružičasti ton
Tečni ruž u boji fuksije nanesite na spoljne ivice usana. Na središnji dio usana nanesite jarko roze nijansu, pa boje utapkajte i pomješajte uz pomoć prstiju.

3. Roze dama
Na spoljne ivice usana nanesite jarko roze nijansu ruža, dok ćete za središnji dio upotrebiti bejbi roze, nežniju nijansu. Obje boje utapkajte prstima kako biste prekrili prelaz.

4. Nude nijansa
Na uglove usana nanesite olovku u boji kože, pa preko nje ruž u tamnoj karamel boji. U centar nanesite istu olovku u boji kože, pa sve finiširajte bezbojnim sjajem.

Ne propustite