Banjalučka policija uhapsila maloljetnika zbog "rasturanja" marihuane

Bosna i Hercegovina
Banjalučka policija uhapsila maloljetnika zbog "rasturanja" marihuane
Pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka lišili su slobode sedamnaestogodišnjaka kod kojeg su pronašli i oduzeli zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Istog dana u ulici Brace Potkonjaka, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka, policijski službenici su izvršili pretres kuće koju maloljetnik koristi i pronašli su određene predmete koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“. O lišenju slobode maloljetnika obaviješten je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice otupusti na slobodu, te da se u redovnoj proceduri poštujući odredbe Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka lišili su slobode sedamnaestogodišnjaka kod kojeg su pronašli i oduzeli zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.
Istog dana u ulici Brace Potkonjaka, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka, policijski službenici su izvršili pretres kuće koju maloljetnik koristi i pronašli su određene predmete koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

O lišenju slobode maloljetnika obaviješten je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice otupusti na slobodu, te da se u redovnoj proceduri poštujući odredbe Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Ne propustite