Živi sa džinovskim pitonom kojeg tretira kao rođeno dijete (FOTO)

Šokantno!
Živi sa džinovskim pitonom kojeg tretira kao rođeno dijete (FOTO)
Par iz Kine već sedam godina živi sa 60 kilograma teškim i 3.7 metara dugim pitonom kog odgajaju kao svoje dijete. Ši Džimin, je pitona spasio 2009. godine, kad ga je uzeo od trgovca ribom i zmijama koji je htio što prije da se otarasi malog gmizavca. Ali, sudbina je planirala nešto sasvim drugo za njih.


Par iz Kine već sedam godina živi sa 60 kilograma teškim i 3.7 metara dugim pitonom kog odgajaju kao svoje dete. Ši Džimin, je pitona spasao 2009. godine, kad ga je uzeo od trgovca ribom i zmijama koji je hteo što pre da se otarasi malog gmizavca.


Ši i njegova supruga kažu da se ne brinu za svoju sigurnost i zmiju puštaju da preko dana slobodno gmiže po kući. Čak je izvode i u šetnju. Često sede s njom na kauču i gledaju televiziju. Pre spavanja zmiju kupaju i nose je u njenu zasebnu sobu.

Zmiju nazivaju "sinom", dali su mu ime Ši Nanvang, a u kavez ga stavljaju samo za vreme hibernacije. Zmija na svakih 20 do 30 dana pojede osam manjih i pet većih pilića. Ši kaže da na svog "sina" troši gotovo pola svoje penzije. Pored zmije Ši i njegova supruga imaju dve udate ćerke koje su se odavno odselile iz porodičnog doma. Ši je izjavio da će pitona dati zoološkom vrtu kada bude prestar da se stara o njemu.

(OddityCentral)

Ne propustite