Bečka policija: Smrt tinejdžera iz BiH nesrećan slučaj

Crna hronika
Bečka policija: Smrt tinejdžera iz BiH nesrećan slučaj
Misteriozna smrt tinejdžera porijeklom iz BiH Harisa N. (18) u Beču dobija svoj epilog i sudeći po izvještaju policije radi se o nesrećnom slučaju.

Misteriozna smrt tinejdžera porijeklom iz BiH Harisa N. (18) u Beču dobija svoj epilog i sudeći po izvještaju policije radi se o nesrećnom slučaju. Tijelo dječaka izvučeno je iz Dunava u prošlu nedjelju rano ujutro, a sumnjalo se da ga je neko gurnuo u rijeku.

Međutim, obdukcija je pokazala da je u krvi imao čak 3,2 promila alkohola i tragove kokaina. "Isključena je mogućnost nasilja, odnosno da ga je neko gurnuo. U pitanju je nesrećan slučaj, sa tragičnim ishodom", kazali su u policiji. Ovaj mladi fudbaler, koji je prije samo dvije nedjelje napunio 18 godina, prošlog vikenda je bio na rođendanskoj zabavi u Fosendorfu sa prijateljima, odakle se uputio taksijem u poznati balkanski klub "Viva" u opštini Brigitenau. Prema pojedinim tvrdnjama, njega je ispred kluba presrelo nekoliko muškaraca i nije mu dozvoljeno da uđe.

Nešto prije četiri sata ujutro, gosti obližnjeg hotela na Handelskeju čuli su zapomaganje mladića iz Dunava i potrčali u pomoć. On se nalazio tačno između keja i broda koji je bio usidren, ali nažalost oni nisu uspjeli da ga izvuku iz vode.

Ne propustite