Šta se događa s Putinom? Izbrisan intervju u kojem se tvrdi da se povlači zbog bolesti

Svijet
Šta se događa s Putinom? Izbrisan intervju u kojem se tvrdi da se povlači zbog bolesti
Na sajtu Moskovsky Komsomolets objavljen je intervju s profesorom moskovskog instituta i političkim analitičarom Valerijem Soloveyom, iz čijih se izjava čini da Putin ima zdravstvenih problema te da bi se mogao povući.

Na sajtu Moskovsky Komsomolets objavljen je intervju s profesorom moskovskog instituta i političkim analitičarom Valerijem Soloveyom, iz čijih se izjava čini da Putin ima zdravstvenih problema te da bi se mogao povući. Sumnju da je to točno pobudila je i činjenica da je intervju pod naslovom "Oluja 2017: Putin će možda u idućim mjesecima dobiti nasljednika" ekspresno uklonjen sa stranica, javlja Daily mail.

Solovey je navodno kazao kako će Putin odstupiti zbog "određenih okolnosti" te da iduće godine mora izbjegavati javnost kao i da će se tek nekoliko puta pojaviti u javnosti. 

Na pitanje ima li Putin zdravstvenih problema, odgovorio je: "Dozvolite mi da ne kažem ništa više, dovoljno sam rekao."

"I dopustite da podvučem crtu: ova informacija nije apsolutno pouzdana, no treba je uzeti u obzir", dodao je Solovey koji, kako navodi Daily mail, ima dobre veze u Kremlju.

Nakon što je intervju izbrisan, Solovey je putem društvenih mreža poručio: "Prije kraja godine, poštovana publika dobit će potvrdu svega što sam izrekao".

Intervju je pročitalo više od 50 tisuća ljudi prije nego što je izbrisan.

Ne propustite