Otvaranje Bingo City Centra u Tuzli: Posjetioce očekuje sjajana zabava

Bosna i Hercegovina
Otvaranje Bingo City Centra u Tuzli: Posjetioce očekuje sjajana zabava
Sve je spremno za sutrašnje spektakularno otvaranje novoizgrađenog BINGO City Centera u Tuzli.

Sve je spremno za sutrašnje spektakularno otvaranje novoizgrađenog BINGO City Centera u Tuzli. Bingo je, kao kralj dobrih cijena i jedan od vodećih lanaca trgovačkih centara, je za sve svoje posjetioce pripremio nezaboravan nastup domaćih pop zvijezda Amela Ćurića i Harija Mata Harija. Posjetioce očekuje i sjajan prateći program, zabavne igre i animacije za sve članove porodice.

"Kao šlag na torti čekaju vas i nevjerovatni popusti, koje će ići i do 50 posto, ali i posebne ponude u trgovinama. Proslava će biti upriličena 11. novembra, kada sve posjetioce ovog centra očekuju sniženja na širok asortiman proizvoda i brojne animacije, od mađioničara, klovnova, lova na blago, do kreativnih radionica za djecu. Amel Ćurić nastupit će od 18 sati, dok Hari Mata Hari na scenu izlazi od 20 sati", kažu iz Binga.

Svi posjetioci će na jednom mjestu pronaći veliki izbor poznatih regionalnih i svjetskih brendova poput Zare, Brunswick Bowlinga, Retra, Sport Visiona, Bershke, Kotona, Terranove, Pull & Beara, Lindexa, Deichmana, Stradivariusa, Buzza, Tom Tailora, Orsaya, Piazza Italie, Swarovskog, ali i mnogih drugih.

Bingo je za 23 godine svog postojanja izgradio mrežu koja danas broji stotinu osamdeset poslovnih jedinica i koja je postala prepoznatljiva po odličnim cijenama. Time je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u oblasti maloprodaje. Iz Binga ističu da je investicija u shopping centar novi poslovni poduhvat kojim kompanija nastoji proširiti svoj portfolio, ali i postaviti nove standarde na retail tržištu Bosne i Hercegovine.

 

Ne propustite