Lady Gaga plakala nakon rezultata izbora, protestuje ispred Trumpovog tornja

Show
Lady Gaga plakala nakon rezultata izbora, protestuje ispred Trumpovog tornja
Muzičarka i vatrena pristalica Hillary Clinton, Lady Gaga snimljena je ispred Trumpovog tornja u New York Cityju rano jutros kako protestuje. Lady Gaga je snimljena kako stoji na sanitacijskim kolima, a u ruci drži plakat na kojem piše "Love trumps hate" što bi u prevodu značilo kako je ljubav glavni adut mržnje ili kako je ljubav utrapila mržnju.

Muzičarka i vatrena pristalica Hillary Clinton, Lady Gaga snimljena je ispred Trumpovog tornja u New York Cityju rano jutros kako protestuje.
Lady Gaga je snimljena kako stoji na sanitacijskim kolima, a u ruci drži plakat na kojem piše "Love trumps hate" što bi u prevodu značilo kako je ljubav glavni adut mržnje ili kako je ljubav utrapila mržnju.

Gaga je i ranije jutros viđena u suzama u izbornom štabu Demokratske stranke. Gaga je, nakon što su rezultati izbora zvanično objavljeni napisala na Twitteru: "U sobi punoj nade, naš glas će se čuti. Ustanimo za dobrotu, ljubaznost i ljubav. Ništa nas neće zaustaviti. Molite se za Ameriku".

Ona je prošle sedmice tokom obraćanja naciji na Hillarynom predizbornom skupu kazala kako strasno podržava Clintonovu.

"Ona je u politici već decenijama. Ima nevjerovatno iskustvo, znanje, vođa je i to modri vođa. Spremna je biti predsjednica", rekla je Gaga.

Kazala je i kada je riječ o Trumpu, da njegove pristalice, koje su smatrali neprijateljima moraju prigrliti kao saveznike. Dodala je i kako je razlog tome taj što su svi jači zajedno.

"Šta vidim u ovoj nevjerovatnoj ženi? Vidim kako je spremna povratiti mir u našu zemlju. Amerika nije Amerika bez njenih ljudi", riječi su lady Gage.


 

Ne propustite