Konferencija „Ekološki menadžment i turizam uz uvođenje ISO standarda“

Bosna i Hercegovina
Konferencija „Ekološki menadžment i turizam uz uvođenje ISO standarda“
U Zenici će se 16 i 17. novembra 2016. godine održati Prva međunarodna naučno-stručna konferencija „Ekološki menadžment i turizam uz uvođenje ISO standarda“. Na konferenciji će biti zastupljene oblasti: Pravo – Pravni okvir i regulacija u zaštiti ekologije – stanje iperspektive; Ekonomija – Ekonomski modeli i isplativost investiranja u ekologiju i turizam; Politika – Politički diskurs o ekologiji i turizmu u BiH i zemljama regiona; Mediji – Medijski diskurs i učešće u podizanju ekološke. Udruga kineziologa Grada Zenica, kao partneri i suorganizatori Konferencije učinit će sve da ovaj veliki skup bude zanimljiv, inspirativan i da sudionici dobiju korisne informacije, ostvare međusobne kontakte, te razmijene znanja i iskustva. Pored glavne teme na Konferenciji biti će prezentirane i druge teme povezane sa edukacijom, liječenjem i rehabilitacijom. Na Konferenciji je prijavljeno više od 150 učesnika .

U Zenici će se 16 i 17. novembra 2016. godine održati Prva međunarodna naučno-stručna konferencija „Ekološki menadžment i turizam uz uvođenje ISO standarda“.

Na konferenciji će biti zastupljene oblasti: Pravo – Pravni okvir i regulacija u zaštiti ekologije – stanje iperspektive; Ekonomija – Ekonomski modeli i isplativost investiranja u ekologiju i turizam; Politika – Politički diskurs o ekologiji i turizmu u BiH i zemljama regiona; Mediji – Medijski diskurs i učešće u podizanju ekološke.

Udruga kineziologa Grada Zenica, kao partneri i suorganizatori Konferencije učinit će sve da ovaj veliki skup bude zanimljiv, inspirativan i da sudionici dobiju korisne informacije, ostvare međusobne kontakte, te razmijene znanja i iskustva. Pored glavne teme na Konferenciji biti će prezentirane i druge teme povezane sa edukacijom, liječenjem i rehabilitacijom. Na Konferenciji je prijavljeno više od 150 učesnika .

Ne propustite