Nostradamus za 2016. predvidio Trumpa na vlasti ali i Treći svjetski rat?

Zanimljivosti
 Nostradamus za 2016. predvidio Trumpa na vlasti ali i Treći svjetski rat?
Kao što to bude nakon svakog značajnijeg događaja za budućnost svijeta, brojni su obožavatelji lika i djela slavnog proroka krenuli u tumačenje njegovih tekstova...

Brojni su obožavatelji lika i djela slavnog Nostradamusa krenuli u tumačenje njegovih tekstova kako bi predvidjeli budućnost

Još prije nekoliko dana na temelju njegovih zapisa zaključili su "stručnjaci" da će pobjednik predsjedničkih izbora u SAD-u biti Donald Trump. Bili su, dakle, uspješniji od gotovo svih ozbiljnih političkih analitičara u SAD-u i svijetu koji su predviđali pobjedu Hillary Clinton. 

- Velika, besramna i smiona svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Bit će neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvijestio od straha, zapisao je Nostradamus. 

- Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući zakone i promijeniti novac, stoji u još jednom stihu koji 'stručnjaci' također povezuju uz pobjedu Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima, piše TheGamersDrop.  

Neki stihovi također su, tvrde neki, predvidjeli borbu između Trumpa i Hillary. 

- Plava će izaći da komprimira onoga s kvrgavim nosom. Uslijedit će sraz i ona će ga prokazati, zapisao je Nostradamus, a Victor Baines, predsjednik Nostradamus Society of America, tvrdi da se ti stihovi tiču predsjedničke kampanje kojoj smo svjedočili sve do prije dva dana. 

Nostradamus je, osim ovog dvoboja, za 2016. godinu navodno predvidio i Treći svjetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se s pojavom 'velikog kometa na nebu'. 

 

Ne propustite